! OBS: Corona info ! Butikken er åben og lageret kører som normalt. Vi gør opmærksom på mulighed for at vælge hjemmeadresse som leveringsmetode.

Tilbehør til skateboard

Beskyttelsesudstyr og andet tilbehør såsom mobile ramper, der kan gøre det sjovere at køre på skateboard. Se vores udstyr herunder - der også kan bruges til andre sportsgrene såsom rulleskøjter og løbehjul. 

Der er 8 varer.

Skateramper:

De mobile skateramper er nemme at flytte og hurtige at sætte op - så du hurtigt kan komme igang med at bruge dem. Ramperne er produceret i kraftige materialer og er beregnet til hårdt brug - og udendørs opbevaring.Skateramperne kan udover skateboardbrug også bruges til andet udstyr og legetøj såsom løbehjul, rulleskøjter, BMX-cykler, fjernstyrede biler - og meget mere. 

Hurtig leveringstid på 1-2 dage.

 

Beskyttelsesudstyr:

En hjelm er den vigtigste og primære beskyttelse - og er en god idé at få sat på hovedet fra, hvor børnene er helt små. På den måde bliver det en naturlig del af legen - som de ældre børn forhåbentlig medbringer når legen går hen og bliver en udfordrende sport. Dertil komme knæ- og albuebeskyttelse der tager de værste knubs.

Viser 1 - 8 af 8 produkter