EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

30.47.53.20
 • Med sandfilterpumpe og poolstige
 • Største rektangulære EXIT-swimmingpool
 • Multifunktionel dome
 • Unikt design
 • Galvaniseret og pulverlakeret
 • Bæredygtig finish

På lager Tilgængelighed: Sendes indenfor 2-3 hverdage
Kontrolleret og godkendt!

11 995,00 kr 11 995,00 kr

11995

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 500 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

 • Med sandfilterpumpe og poolstige
 • Største rektangulære EXIT-swimmingpool
 • Multifunktionel dome
 • Unikt design
 • Galvaniseret og pulverlakeret
 • Bæredygtig finish

Recipient :

* Required fields

Cancel or 


Yderligere beskrivelse

EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

EXIT Black Leather poolen på 540x250x122cm er et rektangulært badebassin med sort lædermønster og poolskærm. Denne størrelse pool leveres som standard med en sandfilterpumpe og en poolstige, så du sikkert kan komme op i og ud af poolen. Den fritstående swimmingpool er stor nok til, at man kan flyde i den på en luftmadras. Eller vil du hellere svømme under vandet? EXIT Black Leather swimmingpoolen er 122cm dyb, hvilket faktisk giver dig mulighed for at dykke i den. De fritstående pools med poolskærm fra EXIT Toys er multifunktionelle, holdbare og den perfekte løsning til uforudsigeligt sommervejr!


En forfriskende dukkert i din pool!

EXIT Black Leather badebassinet har et luksuriøst udtryk takket være sit unikke lædermønster. Takket være den sorte yderside og den grå inderside får du et stilfuldt og moderne badebassin i haven. Badebassinet fra EXIT er udstyret med stærke vægge i tre lag af PVC og polyester, der sikrer optimal stabilitet. Swimmingpoolen har plads til op til ni personer, og da den er så dyb, kan du endda dykke samt svømme et par omgange i den. Og det medfølgende vandcirkulationssystem fuldender poolen. Sandfilterpumpen af høj kvalitet renser selv det mindste snavs ud af swimmingpoolen ved at pumpe vandet gennem filterlejet med stor kraft. Dette sikrer, at sand, skadedyr eller alger bliver tilbage i filteret.

Multifunktionelle dome

Med EXIT domen til swimmingpooler er du ikke længere afhængig af vejret. Domen sikrer, at der ikke kommer snavs i vandet og er en bæredygtig løsning til opvarmning af vandet, da varmen fra solen er fanget under domen. Domen er gennemsigtig og meget let at åbne takket være de integrerede gastrykfjedre. Domen har også tre sammenklappelige vinduer og en dør. Kort sagt: nyd din pool uanset vejret!

Stabil og robust!

Den fritstående pool er ikke blot unik, den er også stærk og robust. Poolens sorte stålstel er ekstra tykt og har en diameter på 50mm. Stelbenene sikrer optimal stabilitet, så poolen altid forbliver stabil. Bæredygtigheden var også med under udviklingen, og derfor er det sorte stel galvaniseret og pulverlakeret mod rust. EXIT Toys kalder vi det "Duplex Coating System". Tid til en forfriskende dukkert i din egen EXIT pool i haven!

Hvilke foranstaltninger skal jeg tage i forhold til kuplen i kraftige vindstød eller storm?

Sørg for, at kuplen altid er fastgjort med de medfølgende elastiskbånd (uanset om den står åben eller lukket). I princippet kan kuplen klare noget vind, men hvis der er stærke vindstød, skal kuplen beskyttes. Vi anbefaler følgende:

I roligt vejr (op til vindstyrke 2) kan du lade kuplen være åben eller lukket og endda delvis foldet ud. I vindstyrker fra 2 til 6 anbefaler vi, at du holder kuplen helt åben eller helt lukket. I tilfælde af vindstyrke større end 6 anbefaler vi, at du holder kuplen helt åben og forankrer den. I tvivlstilfælde skal du folde kuplen ud, så bassinet rammes af så lidt vind som muligt.

Data

Navn: EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og...
Varenummer: 30.47.53.20
Mærke: Exit
Kategori: Havepool
EAN 8720088267974
Type:Pool med dome
Form:Firkantet
Farve:Sort
Størrelse:540x250 cm
Dybde:122 cm
Svømmeområde:510 x 210 x 110 cm
Vandkapacitet:13465 liter
Anbefalet alder: Fra 6 år
Godkendelser:TÜV, CE, EN 16582
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

EXIT Black Leather pool 540x250x122cm med dome og sandfilterpumpe - sort

 • Med sandfilterpumpe og poolstige
 • Største rektangulære EXIT-swimmingpool
 • Multifunktionel dome
 • Unikt design
 • Galvaniseret og pulverlakeret
 • Bæredygtig finish

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Skal jeg tilsætte klor til vandet i min pool?

  For at holde såvel poolvandet som selve poolen ren, anbefaler vi at tilsætte klor til vandet. Klor desinficerer vandet og holder det fri for bakterier og skimmel.

  Sørg for, at du ikke tilsætter klortabletterne direkte i vandet, men at du bruger en flydende klordispenser. EXIT-klordispenseren sikrer, at kloren spredes jævnt i poolvandet. Ved hjælp af den justerbare knap kan du bestemme, hvor meget klor du frigiver i en given periode.

  Pas på ikke at tilsætte hverken for meget eller for lidt klor til vandet. Ved hjælp af EXIT-teststrimler kan du måle klorindholdet og kvaliteten af poolvandet. Foretag foranstaltninger, hvis værdien er for høj eller for lav. Hvis du er i tvivl om dit poolvand, skal du kontakte en swimmingpoolekspert i dit område.


  Hvor mange liter vand indeholder poolen?

  Vi råder dig til at fylde EXIT poolen op til maksimalt 90%. En pool på 400 x 200 cm indeholder maksimalt 7.020 liter, og en swimmingpool på 540 x 250 cm indeholder 12.600 liter vand.


  Kan jeg tilsætte salt i poolvandet i stedet for klor?

  Ja, i stedet for klor, kan du tilsætte salt til poolvandet. Alle EXIT pools og covers kan modstå både klor og salt. Når du køber et saltvandssystem, skal du sørge for, at forbindelserne har en diameter på 32 mm.


  Der er et hul i min EXIT pool. Hvad kan jeg gøre ved det?

  EXIT-pools testes flere gange og er stærke nok til at modstå stød. Ikke desto mindre kan der opstå et hul i foringen på grund af en skarp genstand på jorden. Der medfølger et reparationssæt med EXIT-pools. Dette er et klæbende sæt bestående af gennemsigtige klæbebånd og et stykke foring til større reparationer. Det er nemmest at anvende foringen, når poolen er tør, men det er dog ikke et problem, hvis swimmingpoolen helt fuld af vand, når du opdager et hul! Du kan nemlig også bruge det selvklæbende sæt under vand.

  Hvordan tætner jeg små huller i foringen?

  1. Brug de transparente klæbebånd og klip dem i den ønskede størrelse.
  2. Tør og rengør området omkring hullet godt.
  3. Forsegl hullet med klæbebåndene. For yderligere styrke kan du forsegle hullet både fra indersiden og ydersiden.
  4. Tryk klæbebåndene godt på, så de forbliver godt limet.

  Kan EXIT-poolen forblive uden for hele året?

  Nej, poolen er beregnet til brug om foråret og sommeren. Vi råder dig til at opmagasinere poolen indenfor i efteråret og om vinteren, så du kan nyde den i mange år fremover.


  Hvad er den bedste overflade til min pool? ...

  Du kan placere din pool på en flad og stabil overflade, som græs eller en hærdet type jord. Sørg for at rengøre overfladen grundigt og fjerne skarpe genstande, før du placerer poolen på den. Derudover anbefaler vi også at bruge et bunddække.


  Kan jeg placere min pool på en skråning? ...

  Nej, vi råder dig til at placere poolen på en plan overflade. På denne måde forbliver vandniveauet det samme i hele poolen, og det undgår unødvendigt pres i den ene side.

  Er du i tvivl om, hvorvidt poolen er i den rigtige position? Når du fylder poolen, skal du kontrollere, om vandet strømmer til den ene side, hvis det er tilfældet, så råder vi dig til at finde et andet sted.


  Den øverste kant på min pools ramme virker løs. Er det okay?

  Ja, det er OK. De rektangulære pools har hjørnestykker med en mindre diameter end de rør, hvori de er anbragt. Denne ekstra plads er nødvendig for at sikre, at foringen har tilstrækkelig plads og ikke bliver revet i stykker.


  Hvorfor er det så vigtigt at give poolvandet den nødvendige behandling? ...

  Beskidt poolvand kan have en negativ indvirkning på dit helbred og kan også skade pumpen. Derudover forlænger du poolens levetid, ved regelmæssigt kontrollering af vandet og ved at give det den rette behandling. Så kan du nyde den længere!