Til legepladsen

Der er få ting der kan sætte barnets aktive og kreative instinkter ligeså godt i gang som den udendørs legeplads. Her på Udeleg har vi et kæmpe udvalg af gynger, rutsjebaner, sandkasser, legetårne, møbler og meget andet som for alvor kan sætte gang i fantasien hos børnene. Vores legeredskaber til legepladsen er nøje udvalgte med henblik på at fremme børnenes aktive og kreative leg. Derfor tilbyder vi også en bred variation indenfor vores redskaber, så du kan finde lige nøjagtigt de legeredskaber som er perfekte for dig og dine børn.

Der er 122 varer.

Produkter pr. side

Aktiv og kreativ leg på legepladsen

I en tid hvor flere og flere timer af børns leg foregår passivt i form af fjernsyn, mobilspil og lignende, er det ekstra vigtigt at fremme de aktive og kreative vaner. Foruden at være fysisk usundt er store mængder passivitet også mentalt skadeligt. Foran fjernsynet lærer børnene ikke at arbejde med deres egen kreativitet eller at udforske deres egen fantasi – hele legens indhold bliver serveret for dem på et sølvfad.

Derfor tilbyder vi her på Ude-leg et virvar af varer til haven, så børnene kan skabe deres helt egen legeplads. Vores varer er nøje udvalgte efter et ønske om at opfordre til aktiv og kreativ leg, hvor børnene selv kan tage kontrol over indholdet.

Kreativitet

Den udendørs legeplads er en af de mest effektive (og en af de sjoveste!) måder at fremme børns kreativitet på. Legepladsen er, som navnet antyder, egentlig bare en plads hvor børnene kan lege – man opsætter nogle redskaber og åbner op for nogle muligheder, men selve legen er fuldstændig op til barnet selv.

Med en træsandkasse fra Hörby er der for eksempel lagt op til at lege med sand, men hvordan denne leg kommer til udtryk – om der leges med biler eller på strand – er fuldkommen op til barnets fantasi. På samme måde kan man med det imponerende Arthur legetårn forsøge at sætte en smule skub i fantasien ved at præsentere børnene for den spændende middelalderverden som tårnet levendegør. Men i sidste ende er det stadig op til barnet om de leger riddere, prinsesser eller trolde – måske er legetårnet endda i virkeligheden et sørøverskib.

Med disse fantasifulde muligheder kan barnet åbne op for helt nye sider af sin egen kreativitet, hvilket igen hjælper til at træne en personlig refleksion og selvstændighed som ikke kan nås ved at spille på iPad.

Aktivitet

Leg på legepladsen er supersjovt, men derudover er aktiv udendørsleg også enormt sundt. Derfor har vi forsøgt at samle et udvalg af udendørslegetøj, som effektivt kan opfordre barnet til sjov og aktiv leg og bidrage til barnets motoriske udvikling. Med legeredskaber som Fun Pack 3-i-1 og den roterende vippe aktiveres hele kroppen, samtidig med at barnet har det sjovt med at lege.

Når børnene er udmattede efter at have leget længe er det rart at kunne holde pause ved et af vores flotte havemøbler. Her kan fokus være på mere rolig leg, eller bare på at være sociale sammen. Visse af møblerne, såsom vores Surfside sand-og-vandbord er designet til mere rolig og social leg, mens mange andre af møblerne har et mere minimalistisk design, hvor man bare kan sidde og snakke.

 

Legepladsen er stedet, hvor børnene frit kan udfolde sig i leg, og her på Udeleg har vi et stort udvalg af produkter, som kan bidrage til at gøre denne leg endnu sjovere, endnu mere aktiv og endnu mere kreativ. Vores udvalg spænder fra det vilde og meget aktive til det stille og rolige.

Vi har her forsøgt at danne et overblik over vores udvalg, men vi håber selvfølgelig at I selv kigger lidt videre på siden og finder de helt rigtige legeredskaber til jeres legeplads.

God leg!

Viser 1 - 40 af 122 produkter