OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Legeredskaber

Der er få ting, der kan sætte barnets aktive og kreative instinkter lige så godt i gang som den udendørs legeplads. Her på Udeleg har vi et kæmpe udvalg af gynger, rutsjebaner, sandkasser, legetårne, møbler og meget andet, som for alvor kan sætte gang i fantasien hos børnene. Vores legeredskaber til legepladsen er nøje udvalgte med henblik på at fremme børnenes aktive og kreative leg. Derfor tilbyder vi også en bred variation inden for vores redskaber, så du kan finde lige nøjagtigt de legeredskaber, som er perfekte for dig og dine børn. Har du brug for hjælp til at finde et bestemt legeredskab eller inspiration til nye lege, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 10 56 00

Der er 82 varer.

Legeredskaber til indendørs og udendørs brug

Hos Ude-leg finder du et væld af muligheder og aktiviteter, når det kommer til legeredskaber, som både kan bruges indenfor og udenfor. Om sommeren er det rart for børnene at opholde sig ude i det gode vejr og særligt de mindste nyder godt af at lege i sandkassen. Når vejret er mindre godt og det bliver koldere i luften, så er indendørs leg at foretrække.

Der findes mange gode legeredskaber til udendørs brug. Leg i sandkassen er både sjov og åbner op for leg med sanserne. Der findes en masse ekstra tilbehør til sandkassen, så gå på opdagelse her på vores webshop og find den perfekte sandkasse med tilbehør til dine børn. De lidt større børn elsker at sætte sig op på gyngen og bare flyve afsted mod skyerne. Det både kilder i maven og fremkalder en masse latter, når der gynges derudad. På vores webshop finder du forskellige modeller af gyngestativer. Så klik dig rundt i vores univers og find det bedste gyngestativ til børnene.

Når de små skal lære at færdes i trafikken

Vi har en masse gode og sjove legeredskaber, som kan bruges til at sikre de små i trafikken. Det kan godt være svært at lære nye ting, særligt når man er lille og i forvejen skal lære en hel masse nye ting. Derfor kan du med fordel kombinere leg og læring, når trafikreglerne skal indlæres. Har du set vores “Simon Sikker”, han er en virkelig sej trafikkegle formet som en skildpadde. Han kan bruges til at signalere til andre trafikanter, at der er små børn, som færdes i trafikken. I samme serie finder du også en reservedelspakke, så du altid kan fikse “Simon Sikker”, hvis han går i stykker. Det kan jo hænde, når han bruges i trafikken, hvor det nogle gange går lystigt for sig.

Leg og byg med vores Handyman arbejdsstationer

Det er både sjovt for drenge og piger at bygge og makke med små genstande. Vores Handyman arbejdsstationer er produceret i plast og kan derfor sagtens holde til både at stå indenfor og udenfor. Handyman arbejdsstationerne er med til at gøre legen sjov og samtidig hjælper legen med at udvikle børns finmotorik. Arbejdsstationerne findes i forskellige udgaver, så nu er det bare at vælge den som passer til dine børns behov.

Find legeredskaber hos Ude-leg

Vi har et stort og bredt udvalg af legeredskaber til børn i alle aldre. Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis de ting, som børnene kunne tænke sig at lege med. Det kan være alt lige fra sandkasser, gyngestativer, telte og rutsjebaner til bolde og legestationer. Har du spørgsmål til nogle af de varer, du finder i denne kategori - eller måske et andet sted her på webshoppen, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 35 10 56 00 eller mail [email protected]

Viser 1 - 82 af 82 produkter

Brug for hjælp?