Elbiler 12V - 24V

12V-elbiler er noget af det skønneste legetøj for mindre børn. Bilerne er en anelse mere terrængående end 6V-bilerne og kan typisk køre lidt hurtigere. Mange af bilerne har desuden en forældrefjernbetjening, så du kan fjernstyre bilen, mens barnet læner sig tilbage. For yngre børn er elbiler enormt gode til at træne koordinationsevnen på sjov og sikker vis. Børnene har kontrol over køretøjet, og de kan køre det relativt let uden store problemer.

Elbiler 12V - 24V
Der er 36 varer.

Elbiler 12-24 v

Hos Ude-Leg har vi et væld af forskellige elbiler. Her på siden finder ud elbiler, som er 12v og 24v. Bilerne kan køre lidt hurtigere end de helt små elbiler, der er mindre end 12v og 24v. Hos Ude-Leg har vi en masse forskellige elbiler, som er 12v og 24v. Til flere af bilerne er der fjernbetjeninger, som forældrene kan bruge til at styre bilerne, så der kan holdes styr på for eksempel farten, når børnene skal ud og køre i deres 12v elbil eller 24v elbil.

Elbiler 12v

En elbil med et 12v batteri er perfekt til børnene. 12v elbiler vil typisk være passende til børn i alderen 3-8 år. Det kommer selvfølgelig også rigtig meget an på det individuelle barns størrelse, og hvad de føler sig sikre i. Elbiler med 12v batterier er fantastisk underholdning til børn. En 12v elbil vil typisk have flere gear, som bilen kan køre i. Til mange 12v elbiler hører der også en fjernbetjening med, så forældrene kan styre bilen for de små børn.

Elbiler 24v

24v elbiler er også at finde i vores sortiment af elbiler. Hos Ude-Leg finder du flere elbiler med 24v batterier. En elbil til børn med 24v batteri er passende til lidt større børn end 12v elbilerne er. Se de mange seje elbiler med 24v batteri fra flere seje mærker som Mercedes, Audi og Toyota. Elbilen med 24v batteri passer til børn i alderen 6 år og opefter. Her er der en lidt større motor, end der er i de andre elbiler. Derfor er det en mere kraftig bil, og børnene skal være lidt større for at kunne køre i den.

Elbiler til børn med 12v og 24v

Her på siden finder du et bredt udvalg af 12v elbiler og 24v elbiler til børn. Alt efter hvor gamle og hvor store dine børn er, kan I finde en 12v eller 24v elbil, der vil passe perfekt til dem, og bidrage til flere timers hygge og sjov. Gå på opdagelse her på siden og find ud af, om en 12v elbil eller en 24v elbil vil passe bedst til dine børn. På hvert produkt kan I også læse meget mere om de individuelle elbiler, så I kan tage en velovervejet beslutning. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogen som helst spørgsmål.

Viser 1 - 36 af 36 produkter

Brug for hjælp?