Køb roligt dine julegaver hos Ude-leg.dk. Vi bytter julegaver til og med 24. februar 2021. God jul! :-)

Havespil

Aktiv leg og sjov er kernen af Ude-leg.dk. Spil skaber socialt samvær på tværs af aldersgrupper. Vi har mange af de kendte havespil samt flere nye - og der er spil til alle aldre. Forskellige havespil gør legen lidt sjovere og inviterer til at rykke sammen udenfor! 

Havespil
Der er 71 varer.

Hos Ude-leg siger vores navn en hel del om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder. Vi vil nemlig kalde os selv for specialister inden for netop lege, sport og spil udenfor, hvor vi tilbyder en masse forskellige havespil til børn og voksne i alle aldre. Under vores kategori af havespil finder du bl.a. en masse havespil i træ, som er kendt af folk i alle aldre og generationer. Et godt havespil går nemlig aldrig helt i glemmebogen, fordi der altid er plads til lidt konkurrence blandt venner og familie. 

Skab de sociale rammer med havespil

Med alle de forskellige havespil vi tilbyder, vil det nærmest føles som en tur i Tivoli, da man nok vil genkende kende et par af havespilene derfra, mens resten helt sikkert er prøvet i andre sammenhænge. Holder du fødselsdag, svendegilde eller en anden form for sammenkomst, så vil et godt havespil altid være en succes. 

Havespil nydes bedst, når der er godt vejr i løbet af sommerhalvåret under den varme sol, hvor det er en rigtig god måde at bringe legen ud i haven på. Vores havespil er virkelig gode i sociale sammenhænge, da det lægger op til fælleshygge og let motion.

Af havespil finder du bl.a. ringspil i træ fra Bex Sport, hvor du kan træne din koordination i form af kast med ringe af reb, som skal kastes for at ramme nogle pæle, der giver point. En andet havespil til voksne og børn kunne være dåsekast, som er et spil du ikke kan komme udenom i forlystelsesparker. Kort og godt, så handler det om, hvor mange dåser du kan vælge med dine små sandsække. Hvis du har lyst til noget med lidt slag i, så finder du spil som kroket, hvilket er et vaskeægte græsplænespil. Her bruger du køller af træ til at slå dine bolde igennem mål, som er lavet af små metalbuer.

Leder du efter en god blanding af disse aktiviteter, som både vedrører kast og slag, så kan man ikke komme udenom rundbold. Her har du mulighed for at vise familie og venner, hvem der rent faktisk styrede skolegården. Hvis du der bort fra disse meget kendte træspil, så finder du også et par ret nye spil, som virkelig også er med til at tage hyggen op på det næste niveau.

Viser 1 - 71 af 71 produkter