Havespil

Aktiv leg og sjov er kernen af Ude-leg.dk. Spil skaber socialt samvær på tværs af aldersgrupper. Vi har mange af de kendte havespil samt flere nye - og der er spil til alle aldre. Forskellige havespil gør legen lidt sjovere og inviterer til at rykke sammen udenfor! 

Havespil
Der er 30 varer.

Spil til haven

Når vi i slutningen af marts går fra vintertid til sommertid, så er det også startskuddet på de lange lyse dage, hvor havens frirum virkelig kan tages i brug. Foråret - og i særlig grad sommeren - inviterer til et væld af aktiviteter udendørs. Og hvis du netop nu er på udgik efter nogle sjove spil til haven, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ude-leg.dk finder du nemlig mange forskellige spil til haven, så du kan byde dine venner og familie op til en tvekamp. Alle vores havespil er både for voksne og børn.   

Forskellige havespil  

Med havespil er der til mange timers underholdning ude i den skønne danske natur. Vi kan vel alle huske tilbage på nogle gode, nostalgiske barndomsminder, hvor forskellige havespil dannede rammen om hyggelige stunder. Derfor ser man stadig mange af de samme havespil, som også var populære for 30-40 år siden i de danske villahaver i dag, da mange længes efter barndommens havespil Her tænkes der navnligt på stangtennis og kroket, som også er 2 spil, du kan finde her hos Ude-leg.dk. Stangtennis er nok blevet så populært, fordi man kan tage det med overalt; men især også fordi det er et utroligt underholdende havespil, hvor man virkelig kan mærke intensiteten i hvert spil. Kroket er derimod et noget mere afslappende spil, hvor præcision er nøgleordet, hvis man vil vinde. Fællesnævneren for disse 2 havespil er, at alle aldersgrupper kan spille med.    

Ikke desto mindre er der også kommet mange nye havespil på markedet. Èt af dem hedder stige golf - eller spin ladder - som virkelig er blevet populært inden for de sidste par år. Yderligere har vi også mikado spil til haven, som spilles på samme måde som det traditionelle mikado - mikadopindene må altså stadig ikke rykke sig så meget som en millimeter, når man spiller det. Hos Ude-leg.dk finder du mange andre spændende spil, som alle er meget underholdende - scroll ned på siden for at se meget mere.

Viser 1 - 30 af 30 produkter