Havespil

Aktiv leg og sjov er kernen af Ude-leg.dk. Spil skaber socialt samvær på tværs af aldersgrupper. Vi har mange af de kendte havespil samt flere nye - og der er spil til alle aldre. Forskellige havespil gør legen lidt sjovere og inviterer til at rykke sammen udenfor! 

Havespil
Der er 93 varer.

Sjovt spil i haven

Hos Ude-Leg har vi en masse forskellige sjove spil til haven. Spil hvor man kan være mange med, og spil hvor man sagtens også kan spille færre. Så der er rig mulighed for at kunne samle hele familien til et sjovt spil i haven.  

Spil til voksne og børn

Vi har havespil til både voksne og børn. Du finder for eksempel kroket og kongespil samt stangtennis og petanque. Der er altså et bredt udvalg af sjove spil til voksne og børn, som indbyder til flere timers sjov og leg i haven. Der er havespil, som hele familien kan samles om og more sig med, ligesom der også er spil, som børnene bare kan hygge sig med og få mange timers sjov aktivitet ud af.

Sjove og spændende havespil

Du finder alt lige fra rundboldbat, gåspande og tovtrækning til ringspil, frisbee og kastespil i vores alsidige sortiment af sjove og spændende havespil. Der er noget til alle og enhver og også til børn i alle aldre.

Viser 1 - 93 af 93 produkter