Løbehjul

Stort udvalg af forskellige typer løbehjul med og uden motor til store som små.

Almindelige løbehjul, trick løbehjul, el løbehjul og vippe-løbehjul er de fire primære kategorier – men herunder er der en række flere varianter. Læs mere nederst på siden hvor forskellen på de fire kategorier inden for løbehjul uddybes nærmere – eller klik dig ind i kategorierne herunder. 

Løbehjul
Der er 34 varer.

BREDT UDVALG AF LØBEHJUL I HØJESTE KVALITET

Der hersker vist ingen tvivl om, at løbehjul – især trick løbehjul – er en sport, som er voksende i popularitet. Hos Ude-leg har vi et bredt udvalg af alle løbehjul, som typisk er inddelt i fire kategorier: børneløbehjul, trick løbehjul, transport løbehjul (løbehjul med store hjul) og el løbehjul. 

Husk at vi desuden har et udvalg af ramper og hjelme, så børnene kan øve sig både sikkert og sjovt! Vi giver her en hurtig guide til de forskellige kategorier inden for løbehjul: 

Børneløbehjul til nybegynderen

Løbehjul til børn er udviklet med henblik på børn og deres motoriske udvikling. Materialet er lettere, og derfor nemmere for barnet at håndtere.

Trehjulet løbehjul

Mens traditionelle løbehjul kun har to hjul, har man, med balance i tankerne, ligeledes udviklet en trehjulet model. Et trehjulet løbehjul kan være en fordel, da den giver bedre balance, og ikke udfordrer køreren alt for hurtigt rent motorisk. Hjulene er enten faste eller med luft. Modellerne med luft giver dog en bedre affjedring, og ruller derfor lettere hen over grus og småsten. 

Trick løbehjul

Trick løbehjul er lavet med henblik på, at man kan lave tricks og stunts på dem. Derfor har producenter af trick løbehjul også fokus på at fjerne samtlige svage punkter på løbehjulet, hvorfor man typisk ikke kan klappe løbehjulet sammen, ligesom man heller ikke kan justere i højden på styret eller lignende. Disse tiltag er medvirkende til at gøre trick løbehjul yderst robuste, så de kan holde til kraftige stunts, som bl.a. indebærer hop på ramper, handrails, banks, hips, manny pads osv. Ydermere skal man selvfølgelig have for øje, at trickløbehjul ikke kan indstilles, og derfor skal man være sikker på, at løbehjulet passer til den person, som skal bruge det. 

El løbehjul

Et el løbehjul har mange nyttige funktioner, især hvis man hurtigere vil frem end på gåben, og hvis man gerne vil undgå at løbe, og på samme tid have det rigtig sjovt. El løbehjul – eller elektriske løbehjul – som de også kaldes, er blevet meget populære inden for de sidste par år. De er bl.a. et populært transportmiddel i de større danske byer. Du skal dog være fyldt 15 år for at kunne køre på elektriske løbehjul på offentlige veje. Og så må der kun sidde én person på el løbehjulet ad gangen. Desuden skal du følge de almindelige cykelregler, når du kører på et elektrisk løbehjul.  

LØBEHJUL MED STORE HJUL 

Er du på udkig efter løbehjul med store hjul, så finder du også flere varianter her på siden. Du finder bl.a. vores Street XL PRO 205mm løbehjul, som ovenikøbet har støddæmpning på både for- og baghjul. Dette smarte løbehjul med store hjul har en maks brugervægt på 100 kg, og derfor er det også et løbehjul, som voksne, teenagere og store børn sagtens kan stå på. Da løbehjulet Street XL PRO har støddæmpning føles det behageligt at køre på – også selvom der er små ujævnheder på vejen. Derfor er løbehjulet meget velegnet til transport over lidt længere afstande, hvor du gerne vil have en komfortabel transport, imens du er ude i den friske luft og få motion. Desuden kan løbehjulet foldes sammen, så det nemt kan tages med på farten. Løbehjulet fås i fire flotte farver. 

Et andet bud på et løbehjul med store hjul er vores My Hood 200 løbehjul et rigtig godt eksempel på. Dette løbehjul med store hjul er et meget populært løbehjul, som både børn og voksne kan stå på, da det har en maks. brugervægt på 100 kg. Der er her tale om et yderst robust løbehjul i aluminium samt en kraftig og effektiv bremse til baghjulet. 

LØBEHJUL TIL BØRN – EN GOD MOTIONSFORM 

Det er ikke kun sjovt at stå på løbehjul for børn: Det er også en perfekt måde at få motion og styrke motorikken på, alt imens børnene har det sjovt. Derudover udfordrer løbehjul balanceevnen, hvilket faktisk er en fællesnævner for alle vores løbehjul. Sundhedsstyrelsen anbefaler desuden, at børn mellem 5 og 17 år er fysisk aktive i minimum 60 minutter hver dag. Med fysisk aktivitet menes der her moderat til intens motion – og så skal motionen ligge ud over de øvrige dagligdagsaktiviteter. At stå på løbehjul kan både være moderat til intens motion – alt afhængig af intensiteten.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af løbehjul, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: +45 35 10 56 00.     

Viser 1 - 34 af 34 produkter

Brug for hjælp?