Løbehjul

Stort udvalg af forskellige tyber løbehjul med og uden motor til store som små.

Alm. løbehjul, trick-løbehjul, el-løbehjul og vippe-løbehjul er de 4 primære kategorier, men herunder er der en række varianter. Læs mere nederst på siden, hvor forskellen på de 4 kategoier indenfor løbehjul uddybes nærmere - eller klik dig ind i kategorierne herunder. 

Løbehjul
Der er 20 varer.

Der hersker vist ingen tvivl om, at løbehjul - især trick-løbehjul, er en sport som bestemt er voksende i popularitet. Hos ude-leg.dk har vi et bredt udvalg af alle løbehjul, som typisk er inddelt i 4 kategorier: børneløbehjul, trick-løbehjul, transport-løbehjul (løbehjul med store hjul) og el-løbehjul.

Husk at vi desuden har et udvalg af ramper og hjelme, så børnene kan øve sig både sikkert og sjovt! Vi giver her en hurtig guide til de forskellige kategorier indenfor løbehjul:

Børneløbehjul - til nybegynderen

Løbehjul til børn er udviklet med henblik på børn og deres motoriske udvikling. Materialet er lettere, og derfor nemmere for barnet at håndtere.

Trehjulet løbehjul

Hvor traditionelle løbehjul kun har 2 hjul, har man med balance i tankerne, ligeledes udviklet en 3-hjulet model. Denne kan være en fordel, da den giver bedre balance og ikke udfordrer køreren alt for hurtigt rent motorisk. Hjulene er enten faste eller med luft. Modellerne med luft giver dog en bedre affjedring, og ruller derfor lettere henover grus og småsten.

Trick-løbehjul

Trickløbehjul er lavet med henblik på, at man kan lave tricks og stunts på dem. Derfor har producenter af trickløbehjul også fokus på at fjerne samtlige svage punkter på løbehjulet, hvorfor man typisk ikke kan klappe løbehjulet sammen, ligesom man heller ikke kan justere i højden på styret eller lignende. Disse tiltag er medvirkende til at gøre trickløbehjul yderst robuste, så de kan holde til kraftige stunts, som bl.a. indebærer hop på ramper, handrails, banks, hips, manny pads osv. Ydermere skal man selvfølgelig have for øje, at trickløbehjul ikke kan indstilles, og derfor skal man være sikker på at løbehjulet passer til den person, som skal bruge det.

El-løbehjul

Et el løbehjul kan have mange funktioner, specielt hvis man gerne vil hurtigere frem end på gå ben, og hvis man gerne vil undgå at løbe, men på samme tid have det rigtig sjovt.

Viser 1 - 20 af 20 produkter

Brug for hjælp?