Løbehjul

Stort udvalg af forskellige tyber løbehjul med og uden motor til store som små.

Alm. løbehjul, trick-løbehjul, el-løbehjul og vippe-løbehjul er de 4 primære kategorier, men herunder er der en række varianter. Læs mere nederst på siden, hvor forskellen på de 4 kategoier indenfor løbehjul uddybes nærmere - eller klik dig ind i kategorierne herunder. 

Løbehjul
Der er 80 varer.

Produkter pr. side

Om løbehjul

Løbehjulsporten er blevet utroligt populær og der udvikles kraftigt med nye typer og varianter af løbehjul. 

Det traditionelle løbehjul har udviklet sig i 3 hovedvarianter. Det almindelige til leg, til tricks og til transport. 

1) Det almindelige løbehjul er som oftest brugt til leg, 2) Trick løbehjul har udviklet sig til en sport og løbehjulet er designet til hårdt brug såsom hop og spring, 3) transportløbehjulet,  der ofte har større hjul, som gør køreturen mere behagelig. Transportløbehjulet har udviklet sig i mange varianter med og uden motor - hvilke er beskrevet nedenfor. 

Børneløbehjulet til leg

Løbehjulet til børn gør det nemt at komme igang. Let at folde ud og at have med. Lavet i lette materialer, let at styre og let at lære at bruge - Gør det let for begyndere at komme igang med at lære teknikken. Løbehjulet giver god øvelse af balance og opfordrer til en masse bevægelse - gerne sammen med kammeraterne.

De 3-hjulede løbehjul er til de mindste børn - og er som oftest i sjove farver med fokus på stabilitet og leg.

Trick- / stuntløbehjul

Trickløbehjul er et forstærket løbehjul, udviklet til tricks og stunts. Trickløbehjulet ligner i bund og grund det traditionelle løbehjul - men svage punkter er elimineret eller forstærket for at kunne holde til de hårde belastninger. Trickløbehjul kan normalt ikke foldes sammen - og styret er som regel udfærdiget i et stykke rør og kan derfor ikke justeres i højden.

Transportløbehjul, el-løbehjul / vippeløbehjul

En variant af løbehjul som virkeligt har gennemgået en stor udvikling med mange sjove typer af løbehjul på markedet.

Vi har det traditionelle løbehjul dog med lidt størrer hjul, hvilket sikrer en mere "blød" kørsel da de større hjul absorbere mange af de små huller.

El-løbehjul fås både i mindre udgaver til børn - og de mere ekstreme løbehjul der kører helt op til 45 km/t til voksne.

Vippe løbehjulet er en speciel udgave hvor fremdrift skabes ved at vippe på dæk-pladen. 

Sikkerhed på løbehjul

Tænk ved købet af et løbehjul også på sikkerheden. En hjelm er et must - og brugere af trickløbehjul vil have gavn af yderligere beskyttelse ved udførsel af mere udfordrene tricks. Sørg for at barne som minimum har en cykelhjelm på - selv ved de små ture. 

Viser 1 - 40 af 80 produkter