Sport

Udstyr og redskaber til forskellige sportsaktiviteter. Ved at give børn de rette redskaber er det nemt at motivere dem til leg. Fodboldmål i haven er en klassiker som er nem at opsætte og flytte. Basketball standere bliver mere om mere udbredte og er ikke så pladskrævende. Klatreudstyr gør skoven til en oase af sjov - eller den kedelige væg bag skuret til det perfekte klatrestativ. 

Der er 79 varer.

Produkter pr. side

Sport – leg med et formål

I en tid hvor børn bruger flere og flere timer foran fjernsynet og mobilen er det vigtigere end nogensinde før at opfordre til social og aktiv udendørsleg. For mange passive timer er fysisk skadeligt for barnet, da det ikke får bevæget sig nok til at træne sin egen krop eller udvikle sin motorik, og da det vænner sig til at finde en let tilfredsstillelse i stillesiddende aktivitet, frem for i den aktive leg.

Sport er en af de absolut bedste måder til at modarbejde denne mentalitet.  Udover at være sjovt og sundt, er sport nemlig også en udpræget social aktivitet, hvor man føler en hvis forpligtelse overfor sine holdkammerater, og hvor tilfredsstillelsen ikke bare kan erstattes af fjernsynskiggeri. Vores sportsprodukter er særligt udvalgte efter at fremme den sunde og sociale leg.

Leg sundt

I 2013 viste tal fra Danmarks statistik at 9 ud af 10 børn under 7 år brugte digitale medier, og at det samme var tilfældet for 8 ud af 10 børn under 3 år. Det at bruge digitale medier er selvfølgelig ikke et stort problem i sig selv, men som forældre kan det alligevel være nødvendigt at regulere børnenes mediebrug, så det ikke tager overhånd. Digital mediebrug er nemlig en passiv aktivitet, hvor barnet bliver underholdt af medierne men ikke har mulighed for at underholde sig selv. Derfor er det nødvendigt at opfordre barnet til aktiv leg, og her er sport en af de bedste muligheder.

Her på Udeleg har vi både fodbold- og basketballmål, klatreudstyr, havespil, baseballudstyr og grej til vintersport. Vi dækker en bred variation af legemuligheder som alle har det til fælles at barnets aktive og kreative deltagelse er nødvendig. Med sportsorienteret leg opfordres barnet til at udfordre og presse sig selv; til at score målet helt rigtigt, til at gå over linen uden at falde af. Og succesoplevelsen efter at have gennemført en sådan udfordring er alligevel noget større end oplevelsen af at have gennemført endnu en bane i Candy Crush.

Leg socialt

Samarbejde og socialt samvær er nogle af de vigtigste egenskaber barnet kan udvikle, og her er sport også en glimrende mulighed. Ved at gå til fodbold eller basketball, eller for den sags skyld bare ved at spille kongespil i haven, føler barnet et vist ansvar overfor, og en solidaritet med, sine holdkammerater. Der er pludselig et ansvar forbundet med den udendørs leg hvilket både er sundt for selvværd og selvstændighed.

Det sociale spil introducerer barnet til både nogle tætte venskaber og et bredere kammeratskab, og gennem det sociale fællesskab kan det lære at værdsætte både arbejdet og engagement som er forbundet med aktiv og social udendørsleg.

Vores udvalg

På Udeleg har vi et stort udvalg af meget forskelligt sportsudstyr. Vores store udvalg af fodboldmål og rebounders kan være en stor hjælp for barnet, der har valgt at engagere sig i holdsport, mens vores udvalg af klatre- og balanceudstyr hjælper barnet med at gennemføre personlige udfordringer og udforske sin egen krops muligheder. Derudover har vi et stort udvalg af havespil, hvor hele familien kan være med.

Viser 1 - 40 af 79 produkter