OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Gigant Trampolin - DeLuxe

310115

Trampolinen til den seriøse springer. 

 • Top kvalitet
 • Hele 5,20 x 3 meter
 • Fragtfri levering til brofaste øer

På lager Tilgængelighed: Kontakt os vedr. levering
Kontrolleret og godkendt!

35 995,00 kr 35 995,00 kr

35995

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 250 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Gigant Trampolin - DeLuxe

Gigant Trampolin - DeLuxe

Trampolinen til den seriøse springer. 

 • Top kvalitet
 • Hele 5,20 x 3 meter
 • Fragtfri levering til brofaste øer

Recipient :

* Required fields

Cancel or 

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

900 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 35.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 900 kr. Samlede kreditomk. 7.200 kr. Samlet tilbagebetaling 43.195 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,64%. Der er fortrydelsesret. Læs mere


Yderligere beskrivelse

Med en Gigant Deluxe Gymnastiktrampolin kan selv den mest garvede trampolinspringer få stillet sin lyst. Denne gymnastiktrampolin er en videreudviklet model og er designet til den seriøse trampolinspringer, som springer på et højt niveau.

Dette er en optimeret udgave, hvor rammen er endnu kraftigere med skråstivere. 

Håndvævet springdug

Den specielle og nyudviklede trampolindug er håndvævet i et meget smidigt materiale, som minder om trampolinduge fra springgymnastikken. Luftgennemstrømningen er øget, hvilket gør trampolindugen ekstrem hurtig og mere effektfuld end tidligere set, og gør den til det ultimative inden for havetrampoliner. Denne specielle dug er ligesom alle de andre dele naturligvis også udarbejdet til at kunne klare vejr og vind. Alle ståldele er varmgalvaniserede.

Denne model kan nedgraves - se illustrationerne under billeder. 

30 dages fuld returret

Vi giver dig 30 dages fuld returret. Det betyder, at du gerne må samle varen og afprøve den hjemme. Gem den originale emballage og pak varen forsvarligt ind igen ved returnering. Det er vigtigt, at du ikke ødelægger emballagen eller varen. Vi kan kun tilbagebetale det fulde beløb, hvis produktet er i væsentlig samme stand som ved køb.

Data

Navn: Gigant Trampolin - DeLuxe
Varenummer: 310115
Mærke: Avyna
Kategori: Trampoliner
Længde:520 cm
Bredde:300 cm
Højde: 120 cm
Vægt:250 kg
Maks brugervægt:190 kg
Forsendelse DK:Fragtmand
Pakke vægt:250 kg

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Gigant Trampolin - DeLuxe

Gigant Trampolin - DeLuxe

Trampolinen til den seriøse springer. 

 • Top kvalitet
 • Hele 5,20 x 3 meter
 • Fragtfri levering til brofaste øer

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.