Etan Ultra flatground - firkantet - sort

EUFR
 • Kvalitets trampolin
 • OptiFlow springdug
 • QuickSpring fjedre
 • UltraFlat kantpude produceret i tysk PVC
 • Solid ramme
 • 3 forskellige størrelser

    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

9 995,00 kr 9 995,00 kr

9995

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 500 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Etan Ultra flatground - firkantet - sort

Etan Ultra flatground - firkantet - sort

 • Kvalitets trampolin
 • OptiFlow springdug
 • QuickSpring fjedre
 • UltraFlat kantpude produceret i tysk PVC
 • Solid ramme
 • 3 forskellige størrelser

Recipient :

* Required fields

Cancel or 


Yderligere beskrivelse

Etan UltraFlat trampolin firkantet, sort

Denne trampolin er til de springere, som virkelig ved, hvad en trampolin er. Kan du lide at lave skruer, flip flops og back flips? Så er Etan UltraFlat trampolinen den ideelle trampolin for dig.

Trampolinen er lavet med øje for et godt og stramt spring, optimal luftbevægelse og stil. For eksempel har denne trampolin en OptiFlow springdug, der gør at luften let kan bevæge sig på grund af den 'åbne struktur'.

Ligesom Etan Premium trampolinerne produceres Etan UltraFlat trampolinen udelukkende i Etans eget produktionsanlæg i Bosnien-Hercegovina. Dette betyder europæiske produktionsstandarder og kvalitet. For at sikre kvaliteten af ​​deres håndlavede trampoliner, bruger Etan kun europæiske materialer. Tysk PVC, italiensk stål og hollandske fjedre. Kvalitet og sikkerhed kommer i første række!


OptiFlow springdug

Hvor traditionelle springduge til trampoliner ofte er lavet af Permatron, et vævet syntetisk materiale, er Etan OptiFlow springdug lavet af en 'åben struktur' PVC. Dette gør det muligt for luften, som du fortrænger, når du hopper, at slippe ud gennem dugen. Dette skaber et hurtigt og jævnt hop, så du ikke kan få nok af at hoppe.

Ved siden af det forbedrede spring gøres springet lettere af Etans unikke Diamond System. Diamantsystemet erstatter de traditionelle jerntrekanter med plasttrekanter. Disse er frost- og rustbestandige og kan ikke gå i stykker.

Derudover har disse trekanter skiftevis en oval og en rund åbning. Dette sikrer, at fjedre med oval åbning aktiveres en brøkdel af et sekund tidligere end de runde åbninger. Det betyder, at springeren ikke skal strække alle fjedre på samme tid.

Etan QuickSprings fjedre

Fjedrene er en af de mest essentielle dele af din trampolin. For det er dem som får dig til at hoppe op i luften. Fordi Etan kun ønsker at bruge fjedre i Etan UltraFlat trampolinerne, som gør at man kan lave hurtige og kraftige spring, har de fået udviklet Etan QuickSpring fjedrene.

Disse fjedre er kraftigere spændt end så mange andre fjedre og trækker sig derfor hurtigere sammen. Dette gør hoppet kortere, og man kan dermed lettere lave tricks.

For at forlænge levetiden af disse fjedre er zink indarbejdet i fjedrene. Normalt er trampolinfjedre dyppet i et zinkbad, som giver dem en zinkbelægning. Denne belægning kan flage af i det lange løb, hvilket får fjederen til at ruste. Dette vil ikke ske med Etan QuickSprings.

Kantpude

Etan UltraFlat trampolinernes kantpuder er lavet af sort 620 gram tysk PVC. Denne høje kvalitet sikrer ikke kun en meget lang levetid, men også at Etan kan tilbyde 5 års garanti på dem. Men det er ikke alt.

Disse kantpuder har et indvendig ærme, der er fastgjort til indersiden af kantpuden. Inderærmet sørger for, at kantpuden ligger bedre på springdugen. På denne måde reduceres den åbne plads til fjedrene. Det indvendige ærme i kombination med den ekstra klap, som ligger over fjedrene, gør det praktisk umuligt at ramme fjedrene på trampolinen, mens man hopper.


Rammen

Trampolinrammen, konstruktionen som alt i din trampolin hviler på, skal ikke kun at være stabil og stærk, men også holde i årevis. Rammen på Etan UltraFlat trampolinerne består af en 3 mm tyk firkantet rørramme - for ekstra støtte.

Trampolinstellet er lavet af italiensk stål og er ekstremt stærkt. 

Data

Navn: Etan Ultra flatground - firkantet - sort
Varenummer: EUFR
Mærke: Etan
EAN 8718226233486
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Firkantet
Farve:Sort
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Etan Ultra flatground - firkantet - sort

Etan Ultra flatground - firkantet - sort

 • Kvalitets trampolin
 • OptiFlow springdug
 • QuickSpring fjedre
 • UltraFlat kantpude produceret i tysk PVC
 • Solid ramme
 • 3 forskellige størrelser

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.