Etan


Det hollandske legetøjsfirma Etan blev grundlagt i 1988 med det formål at skabe sjove og aktive legemuligheder for børn. Siden da har hundredtusindvis af børn nydt utallige timers aktiv leg med Etans produkter. I de seneste år er mere og mere leg blevet inaktivt og passivt – mange børn sidder hellere foran iPadden eller tv’et, end udenfor i sommervejret. Denne tendens er skadelig for både barnets fysiske og psykiske udvikling, og derfor er det altid skønt, når et firma som Etan vælger at dedikere sine ressourcer til at fremme den aktive udendørsleg. Etan har nemlig specialiseret sig indenfor sikker og sjov udendørsleg, hvor de går forrest med trampoliner, hoppeborger, telte, fodboldmål, basketballsæt og meget andet. Hos Ude-leg deler vi ambitionen om at fremme aktiv leg, og derfor er vi enormt glade for at have Etan som leverandør.


Mange af Etans produkter er produceret i firmaets egen fabrik i Bosnien. Med muligheden for selv at producere deres produkter kan Etan være sikker på, at deres produkters kvalitet lever op til højeste standard, og at de altid kan være hurtigt ude på markedet med produkter i topkvalitet.


I de seneste år har Etan vokset sig til en stor aktør indenfor det europæiske legetøjsmarked, og med masser af erfaring og en helt særlig ekspertise indenfor området er denne succes da ikke nogen stor overraskelse. Det er denne blanding af erfaring, dygtighed og ambition der gør Etan til noget helt særligt. Når man kan være sikker på, at sikkerheden altid er i top ved Etans trampoliner, er det på grund af disse egenskaber, og når man ved, at deres fodboldmål og basketballsæt kan holde til hyppig og flittig brug, er det på grund af disse egenskaber. Etan er et firma der går op i at fremme den aktive leg, og insisterer på at opnå dette mål via kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Viser 1 - 22 af 22 produkter

Producenter

Brug for hjælp?