Jumpfree

Jumpfree trampolin serien er en topserie, hvor alt er produceret i højeste kvalitet. Flere fjedre og kraftig kvalitetsdug giver de bedste spring - og den tykkere kantpude giver højeste sikkerhed. Alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, hvilket sikrer holdbar korrosionsbeskyttelse og dermed længere levetid for trampolinen. Jumpfree trampolinerne er en af markedets bedste havetrampoliner, og kan bruges både af private og professionelle. Det er en trampolin, hvor der er kræset for detaljerne. Kvalitetsfjedrene på 21,5 cm er afsluttet i enden med propper for at beskytte mod riv. Fjedrene er ligesom rammen produceret i galvaniseret stål for højere robusthed og lang levetid. Sammen med den kraftige springdug giver trampolinen de bedste spring.

Jumpfree
Der er 3 varer.

Jumpfree – en trampolin i topkvalitet

En af de sundeste og sjoveste – og da også en af de mest populære – udendørslege er at hoppe på trampolin. Ligeså længe som havetrampolinen har eksisteret, har børn opfundet nye og kreative lege til den, som alle har det fællestræk, at man for alvor kan få pulsen op. Her hos Ude-leg mener vi, at trampolinen er en af de absolut bedste investeringer i det aktive og kreative barn, og det er da også derfor, at vi synes, det er værd at investere i en trampolin af kvalitet.

Det er her, Jumpfree-serien fra Etan kommer ind i billedet. Disse trampoliner er topmodellerne i vores udvalg – her er alt produceret i højeste kvalitet. De mange fjedre og den kraftige kvalitetsdug giver nogle af de bedste spring på markedet, og den tykke kantpude giver den højeste sikkerhed. Alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, hvilket sikrer en holdbar korrosionsbeskyttelse – Jumpfree-trampolinerne kan altså holde mange år frem, uden at den høje kvalitet tager den mindste skade. Med Jumpfree er man garanteret mange års sund og sikker leg i exceptionel kvalitet.

Vi er selv meget tilfredse med Jumpfree, men vi er såmænd ikke ene om vores bifald af trampolinserien. I 2008 vandt trampolinen ”Jumpfree Royal” nemlig Ekstra Bladets trampolintest, hvor producenten Etan kunne prale af at have fået dommerkommentaren: "Testens ubestridte vinder. Giver et godt afsæt, og man kan virkelig komme op at flyve. Virker meget sikker. Står meget stabilt på jorden. Kantpuden er stærk, kraftig og dækker fjedrene fuldstændig".

Jumpfree-serien fra Etan er altså en trampolinserie, som vi her på Ude-leg kan anbefale på det kraftigste.

Viser 1 - 3 af 3 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Form:
    Producent

    Brug for hjælp?