Trehjulet cykel

At lære at cykle, er en stor del af et barns udvikling. Ikke alle børn har lige nemt ved at lære det, men når du først får det lært - så glemmer du det aldrig.

De fleste børn lærer at cykle, når de er mellem 3 og 6 år. Før de tager springet til den tohjulede, har de ofte kørt rundt på en trehjulet cykel. Barnets første "rigtige" cykel. Her får de ikke bare trænet koordineringen af ben bevægelser, men det er også her, de ofte finder styrken til at hoppe videre til en tohjulet cykel (med støttehjul).

Se vores udvalg nedenfor.

Trehjulet cykel
Der er 3 varer.

At lære at cykle er en vigtig del af børnenes udvikling – træningen af balanceevnen er vigtig for barnets motorik, og den ekstra motion barnet får ved at kunne cykle i skole eller over at besøge en ven gør heller ingen skade. Det kan dog godt være svært at lære at cykle og især for de yngste børn, er det nok lige voldsomt nok at springe direkte ud i de almindelige tohjulede cykler. Hvis man ønsker at begynde cykeltræningen fra en ung alder, kan der godt være en pointe i at købe en trehjulet cykel til barnet.

Den trehjulede cykel gør det muligt at træne den nødvendige motorik til en rigtig cykel. Barnet kan lære benbevægelserne at kende og få noget erfaring, med hvordan man styrer en cykel. Samtidig er der ingen fare for at vælte, og hvis man kommer til at køre galt eller glemmer at træde i pedalerne, er konsekvensen blot, at man kommer til at sidde stille i et øjeblik. Med en trehjulet cykel kan barnet lære det grundlæggende i at cykle på en sjov og sikker måde, hvilket kan gøre det en smule lettere at bevæge sig videre til støttehjul eller måske endda en rigtig tohjulet cykel.

Vores udvalg af trehjulede kvalitetscykler kan med sikkerhed vække interessen for at cykle i barnet, og med varierede og flotte designs skal I nok kunne finde den helt rigtige cykel til jeres barn.

Viser 1 - 3 af 3 produkter