OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Etan Premium flatground - rund - grøn

EPF14

Nedgravet trampolin fra Hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Monteres helt flad med jorden
 • 4 forskellige størrelser 
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret
 • Fragtfri levering


    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

7 495,00 kr 7 495,00 kr

7495

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 250 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Etan Premium flatground - rund - grøn

Etan Premium flatground - rund - grøn

Nedgravet trampolin fra Hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Monteres helt flad med jorden
 • 4 forskellige størrelser 
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret
 • Fragtfri levering

Recipient :

* Required fields

Cancel or 

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

260 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 260 kr. Samlede kreditomk. 1.848 kr. Samlet tilbagebetaling 9.343 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,98%. Der er fortrydelsesret. Læs mere


Yderligere beskrivelse

Om Etan PremiumFlat

Etan PremiumFlat er en trampolin der er udviklet til at blive monteret helt flat ned i springsgraven - så den ligger plant med overfladen på din græsplæne. Trampolinen bliver derved næsten usynlig i haven - og giver nem adgang for springerne til trampolinen. Trampolinen bliver derfor meget nem tilgængelig og minimerer behov for opsyn af voksne når de mindste børn leger på den.

Om Premium serien:

Trampolinerne fra Etan produceres på fabrikker rundt omkring i Europa. Premium serien er Etans topmodel og denne trampolin til nedgravning i haven er til dig der ønsker højeste kvalitet. 

Trampolinen fås i 4 størrelser i den runde udgave og 3 størrelser i den firkantede. Derudover fås den i 3 farver - dette er den grønne model.  Det er en trampolin i højeste kvalitet som også har høj sikkerhed. Mellem springmåtten og fjedrene er der beskyttelse, som gør at hænder og fødder ikke kommer i klemme mellem fjedrene. Skummet rundt i beskyttelseskanten er også ekstra forstærket for optimal beskyttelse. 

Fjedre:

Fjedrene er trampolinens motor. Etan premium er udstyret med koniske fjedre produceret i Holland. Fjederen giver et kraftfuldt og blødt spring. Zink galvaniseret for højeste beskyttelse mod rust - hvilket sikrer bedste holbarhed. Standard 10 års garanti, der kan forlænges op til 15 år*

Springdug:

Etan PremiumFlat trampolinen er udstyret med Permatron OptiFlow springdug. Denne springdug har en mere åbne struktur der giver den optimale luftgennemstrømning. Luftens flytbarhed er essentiel for at opnå et godt spring på en nedgravningstrampolin. Springdugen er samlet med Etans unikke Diamon System - rustfrie trekants forankringer, der fordeler springskraften fra springdug til fjedre. Dette giver de bedste tricks og højeste spring.

Springkvaliteten på denne trampolin er derfor i top. Fjedrenes montering til springmåtten er unik, og lavet så ikke alle fjedre aktiveres på samme tid. Dette betyder at trampolinen kan bruges af alle aldre fra 3 år og op. 

Kantpude:

Etans premium kantpude fåes med mørkegrøn, sort eller antracitgrå kantpude. Forskellen på farverne på trampolinenligger i kantpuden - som i denne model er den grønne kantpude.  

Kantpuden er forret med en beskyttende 3 cm tyk blød EPE skum - beklædt med ekstra stærk tyskproduceret PVC overtræk der yder bedste modstandskraft mod solens ødelæggende UV stråler. De tykke kantpude yder bedste sikkerhed hvis springeren skulle lande uheldigt på trampolinen. 

Montering:

Flatground montering

Garanti:

ETan er kendte for deres høje kvalitet. De har en af markedets bedste garantiprogrammer. 

På denne model giver Etan 10 års garanti på rammen og fjedre. Springdug 6 år, Kantpude 5 år. Hvis man registererer sig på Etans hjemmeside indenfor 2 uger af købet forlænges garantien på ramme og fjedre til 15 år. Klik her: Etan garantiinformation

Data

Navn: Etan Premium flatground - rund - grøn
Varenummer: EPF14
Mærke: Etan
Kategori: Trampoliner
EAN 8720663120199
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Rund
Farve:Grøn
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Etan Premium flatground - rund - grøn

Etan Premium flatground - rund - grøn

Nedgravet trampolin fra Hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Monteres helt flad med jorden
 • 4 forskellige størrelser 
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret
 • Fragtfri levering

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.