OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

EPG1075C

Trampolin med sikkerhedsnet fra Etan

Kan fås i 2 forskellige størrelser. 

Høj springkvalitet og sikkerhed. 


    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

7 699,00 kr 7 699,00 kr

7699

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 250 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Trampolin med sikkerhedsnet fra Etan

Kan fås i 2 forskellige størrelser. 

Høj springkvalitet og sikkerhed. 

Recipient :

* Required fields

Cancel or 

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

266 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.699 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 1.856 kr. Samlet tilbagebetaling 9.555 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,62%. Der er fortrydelsesret. Læs mere


Yderligere beskrivelse

Trampolin fra Etans premium serie. Denne trampolin er af høj kvalitet og giver høj springkomfort samtidig med at sikkerheden er i top. 


Den leveres komplet med sikkerhedsnet og stige. Trampolinens fjedre er monteret så ikke alle fjedre aktiveres på samme tid når der hoppes på trampolinen. Dette gør at trampolinen kan bruges fra 3 år og op, uden at gå på kompromis med springkvaliteten for nogen. 

Trampolinen kan fåes med mørkegrøn eller antracitgrå kantpude.

Data

Navn: Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet -...
Varenummer: EPG1075C
Mærke: Etan
Kategori: Trampoliner
EAN 8718226232953
Type:Trampolin på ben
Farve:Grøn
Anbefalet alder: Fra 3 og op

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Etan Premium firkantet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Trampolin med sikkerhedsnet fra Etan

Kan fås i 2 forskellige størrelser. 

Høj springkvalitet og sikkerhed. 

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.