EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm - sort

08.00.84.00
 • Ekstra lange fjedre
 • Meget let at sætte op
 • Roligt udseende
 • Foot Protection System

På lager Tilgængelighed: Sendes indenfor 1-2 hverdage
Kontrolleret og godkendt!

5 520,75 kr 5 520,75 kr

6 495,00 kr

-15%

Nedsat pris!
5520.75
Pris inkl. moms - FRAGTFRI levering

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 500 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm - sort

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm - sort

 • Ekstra lange fjedre
 • Meget let at sætte op
 • Roligt udseende
 • Foot Protection System

Recipient :

* Required fields

Cancel or 


Yderligere beskrivelse

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin for personer over 14 år er en rektangulær trampolin i høj kvalitet med grå polstring og sort skørt. Denne nedgravede trampolin leveres uden sikkerhedsnet, hvilket gør den let tilgængelig. Perfekt! Elegant Premium nedgravede sportstrampoliner har en luksuriøs finish og kan hurtigt sættes op.

Der er tænkt på alt

Producenten har også fokuseret på holdbarhed i forhold til EXIT Elegant Premium nedgravede sportstrampoliner. Stellet er galvaniseret og derefter pulverlakeret, så rust ikke har en chance. Trampolinen har ekstra lange dobbeltkegleformede premium-fjedre på 21,6cm. Fantastisk affjedring, så man rigtig kan hoppe samt lande blødt og behageligt og få den bedste trampolinoplevelse.

Det sorte skørt er nemt at fastgøre til polstringen ved hjælp af en lynlås. Den robuste polstring har et unikt FOD Protection System (FPS) specielt designet af EXIT Toys, så dine fødder aldrig bliver fanget mellem fjedrene, når du hopper på trampolinen. Fyldingen af polstringen er tykkere sammenlignet med den nedgravede standard EXIT Elegant nedgravet trampolin, og det ekstra tykke PVC toplag på polstringen sikrer desuden, at den holder længere, hvilket gør den super holdbar! Uendelige timers hoppende sjov på trampolinen, der har det hele, EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin!


Ekstra sikkerhed

Denne Elegant Premium nedgravede sportstrampolin leveres uden sikkerhedsnet. Det betyder automatisk, at de falder uden for CE-mærkningen og er velegnede til personer fra 14 år og opefter. Vores sportstrampoliner er naturligvis testet i forhold til alle andre sikkerhedskrav, der gælder for disse trampoliner. For en optimal følelse af sikkerhed fås denne trampolin også med et sikkerhedsnet af høj kvalitet med overlappende dør. Så kan alle have det sjovt og hoppe uden bekymringer.

Data

Navn: EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin...
Varenummer: 08.00.84.00
Mærke: Exit
EAN 8720289698218
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Firkantet
Farve:Sort
Længde:244 cm
Bredde:427 cm
Højde: 20 cm
Vægt:108 kg
Anbefalet alder: Fra 14 år
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm - sort

EXIT Elegant Premium nedgravet sportstrampolin 244x427cm - sort

 • Ekstra lange fjedre
 • Meget let at sætte op
 • Roligt udseende
 • Foot Protection System

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.