Der er mange forskellige legehuse at vælge imellem, når det kommer til at skulle finde et legehus til haven, som børnene kan lege i. Du kan finde alt lige fra trælegehuse, plastik legehus, legehus med rutsjebane og en masse sjovt tilbehør til legehuse.

Legehus i træ

Legehuse af træ kan være et rigtig godt bud, når der skal vælges legehus. Et legehus i træ vil passe rigtig fint ind i haven, da det er lavet i træ og falder godt i spænd med resten af den naturskønne have. Et legehus i træ er bare én af mulighederne, når jagten på et hyggeligt legehus til haven går ind. Legehuse i træ kan have flere fordele, som gave gavne både børnene og de voksne. Et trælegehus er perfekt til en masse sjov udendørs leg med søskende og venner. Legehuse i træ er både flot og smart. Trælegehuset falder naturligt ind i haven, da det er lavet i naturlige materialer. Et trælegehus giver forskellige muligheder for at skrue op og ned for farverne på legehuset i træ. Med et trælegehus i haven sikrer du dig, at I har et legehus, hvor holdbarheden er i top. Du kan vælge at investere i et trykimprægneret legehus i træ eller et ubehandlet trælegehus, alt efter hvad dine planer er med trælegehuset.

Plastik legehus

Plastik legehuse kan også bidrage til utallige timers sjov og leg udendørs. Et legehus i plast kan fås i mange forskellige flotte og spændende farver, som kan være med til at inspirere børnenes leg. Plastik legehuse kommer i alle former og størrelser - I kan blandt andet finde en hyggelig skovhytte, en flot villa, børnenes drømmehus og meget, meget mere. Priser på plastik legehuse kan variere alt efter størrelse og behov. Et plastik legehus er et godt alternativ, når det første legehus til haven skal købes, og I lige skal finde ud af, hvad der vil være bedst til børnene, og hvad de har lyst til. Lad fantasien få frit løb i et legehus af plastik og lad børnene udfolde sig med de mange sjove lege, der kan finde sted i og med et plastik legehus.

Legehuse på jord

Legehuse på jord er et godt udgangspunkt, for eksempel når børnene skal have deres første legehus i haven. Når legehuset er på jorden er det både nemt at komme ind i og ud af, samtidig med der er en vis sikkerhed forbundet med at det står solidt på jorden. Børnene kan trække sig tilbage og hygge sig i deres legehus, hvor der er trygt og dejligt. Legene kan udfolde sig, og den ene leg kan tage den anden og udvikle helt nye og sjove lege. Et legehus på jorden kan også komplimentere haven flot, da det ikke vil de så voldsomt ud, som legehuse på pæle nogle gange godt kan komme til. Der er mange forskellige legehuse, som kan stå på jorden og pynte i haven. Det er helt op til den enkelte familie at finde frem til hvilket legehus, der vil være bedst for børnene, give forældrene mest tryghed og selvfølgelig pynte bedst i haven.

Legehuse på pæle

Legehuse på pæle er fantastisk underholdning, som børnene kan have i deres egen baghave. Et legehus på pæle åbner for en masse spændende muligheder, og det åbner for endnu flere sjove, kreative og fantasifulde lege i legehuset. Et legehus på pæle har endeløse muligheder. Der kan blandt andet placeres en hyggelig sandkasse under legehuset - så bliver sandkassen både skånet lidt for vind og vejr, samtidig med det giver en sjov og hyggelig atmosfære til leg i sandkassen. Der kan også sættes en rutsjebane på legehusets terrasse eller altan, så børnene kan bruge timevis på at rutsje ned og kravle op igen i deres helt eget legehus på pæle. Man kan sågar finde legehuse på pæle, der har hele pakken. Her får du et hyggeligt legehus, hvor der kan leges en masse, en sjov rutsjebane, en sandkasse under legehuset og ikke mindst gynger. Et legetårn med gynger og rutsjebane har det hele børnene skal bruge til en sjov og hyggelig dag ude i haven. Og fordelen for forældrene er, at hele den udendørs leg og redskaberne dertil kan samles ét sted i haven, i stedet for der skal investeres i flere individuelle legeredskaber til haven.

Tilbehør til legehuse

Tilbehør til legehuse kan være sjovt og spændende. Måske mangler der en flot blomsterkasse, der kan pryde vinduet i legehuset? Eller det kan være, at børnene har lyst til at kunne se lidt længere med en sjov kikkert. En lille postkasse på stakittet kan skabe den hjemlige følelse ved legehuset, ligesom den smarte plastiktelefon kan opmuntre til sjov leg blandt børnene, som kan bruge deres fantasi til at finde på et utal af lege. Et skibsror eller rat til legehuset kan lige pludselig forvandle legehuset til en sej bil eller et stort skib, hvor der skal holdes øje med farvandet i resten af haven. Klokken kan ringes, når der er sandkage på menuen, og tegnetavlen kan bruges til at tegne på og skrive sjove ting. Brug de mange forskellige slags tilbehør til legehuse til at udvikle børnenes leg og børnene i sig selv. Det er nærmest kun børnenes fantasi, der kan sætte grænserne, når der er en sjovt legehus med spændende tilbehør til.