Om MCU Sport


MCU-Sport er et dansk mærke som ejes af MCU Danmark A/S.

Produkterne er nøje udvalgt for at opfylde et højt kvalitetsniveau til et godt prisleje.


MCU-Sport produkter har haft stor udbredelse de sidste par år – og findes nu i mange danske hjem til stor glæde for børn, unge og barnlige sjæle. Produkterne er alle i højeste kvalitet men på et prisleje, som ikke sprænger budgettet hos de fleste.   MCU Sport – elektriske køretøjer 


I vores udvalg af produkter fra MCU Sport finder du bl.a. et bredt udvalg af elektriske køretøjer. I denne kategori af elektriske køretøjer fra MCU Sport støder du bl.a. på ATV’er, elektriske crossere, el løbehjul, el biler og meget andet. Det, som alle disse køretøjer har til fælles, det er, at kvaliteten er i top, og de er nemme for børn og unge at betjene. Det betyder, at børn hurtigt lærer at køre rundt på dem – men du skal selvfølgelig være opmærksom på, om det enkelte køretøj passer til barnets alder. Det, og meget andet, kan du læse mere om, hvis du klikker på et af de elektriske køretøjer fra MCU Sport her på siden. 

Du finder også batterier til de forskellige elektriske køretøjer fra MCU Sport her på siden. Inde på de enkelte batterier kan du læse meget mere om, hvilket køretøjer de passer til.  


    


MCU Sport – airtracks 


Udover elektriske køretøjer finder du f.eks. også airtracks fra MCU Sport. En airtrack er en luftfyldt måtte, som er uundværlige blandt gymnaster på alle niveauer, da måtten dels gør udførelsen af spring nemmere, ligesom måtten gør de efterfølgende landinger blødere for gymnasten. Vores airtracks fra MCU Sport kan både bruges indenfor som udenfor. Men skal du bruge dem udenfor, er det vigtigt, at du stiller dem på bløde overflader som græsplæner eller lignende – og så må der selvfølgelig ikke ligge sten, grene eller lignende under måtten, når den skal bruges. Derudover skal du være opmærksom på, at airtracken ikke befinder sig i solen i mange timer, da varmen kan få luften i airtracken til at udvide sig. Skal du derfor bruge airtracken udenfor, kan du med fordel placere den et sted med hel- eller halvskygge.

Vi har airtracks i forskellige størrelser. Tag f.eks. denne
MCU-Sport airtrack 300 x 100 cm, som er en airtrack, der passer godt til de yngre springgymnaster, der gerne vil dygtiggøre sine spring derhjemme. Eller hvad med vores MCU Sport Airtrack 600 x 150 x 20 cm, som er en stor airtrack til både nybegynderen såvel som til de mere erfarne springgymnaster. MCU Sport el løbehjul og klassiske løbehjul 


MCU Sport har også lavet en masse fantastiske løbehjul – både el løbehjul samt klassiske løbehjul, som ikke er motoriserede. Løbehjul, uanset om du vælger de klassiske eller de el-motoriserede, er sjove at køre rundt på. Og så er løbehjul udviklende for børns motoriske færdigheder og balanceevne. Det er også en af grundene til, at løbehjul nærmest er fast inventar i mange børnefamilier.  

Viser 1 - 46 af 46 produkter

Producenter

Brug for hjælp?