El-biler / ATV

Sjove elkøretøjer bringer glæde for fartglade børn. Især elbiler og ATV'er med elmotor er meget populære blandt børn. Børne-elbiler er nemme at samle, vedligeholde, sjove at bruge og de kommer i flere forskellige modeller i flotte farver og designs, fx en cabriolet, en firhjulstrækker, en flot klassisk bil eller en flot åben elbil.
Flere børnebiler fås med en ekstra fjernbetjening til de voksne, så forældrene kan styre elbilen for de små børn. Elbilerne findes i forskellige motorvarianter. Vi har 6v, 12v, 24v og ATV.

Se vores store udvalg i motoriserede køretøjer til børn herunder. 

El-biler / ATV
Der er 67 varer.

Produkter pr. side

El-ATV til børn

Mange børn har en stor passion for motordrevne køretøjer som ATV’er. Men desværre findes der alt for få ATV’er på markedet, som specifikt er lavet til børn. Hos Udeleg finder du imidlertid et bredt udvalg af ATV’er - fortrinsvis til børn - som alle er eldrevne. Da alle vores ATV’er er eldrevne har de ikke i et lige så stort omfang brug for at blive vedligeholdt - noget som tilsvarende ATV’er på benzin har. Yderligere skal du heller ikke bøvle med at rense tændrør eller lignende på vores ATV’er, da de starter hver gang; vel at mærke så længe de bliver opladt rigtigt.  

Eldrevne ATV’er

Med en eldreven ATV fra Udeleg har du også den fordelagtige mulighed at sætte fartbegrænser på. Således kan du styre, om dit barn eksempelvis må køre 6-8 kilometer i timen, 14-16 kilometer i timen eller om den må have ubegrænset fart, hvilket er op til 35 kilometer i timen. På den måde kan du regulere og styre, hvor hurtigt dit barn kører på den givne ATV.

ATV’en er desuden det oplagte køretøj at have med på landet, camping- og sommerhusområdet eller andre steder, hvor der er gode betingelser for at køre offroad. Underlag som stubmarker, græs, grus, sten og jord er blandt ATV’ens foretrukne underlag - deraf navnet “All Terrain Vehicle”. ATV’en kommer nemlig særligt til sin ret de steder, hvor der er ujævnt underlag; men også steder med let kuperet terræn. Dermed ikke sagt, at ATV’erne ikke kan køre på lige asfalterede veje, men deres brede dæk og design gør, at de er skabt til at køre offroad.

Mange timers sjov med en el-ATV

Der er ingen tvivl om, at der er til mange timers sjov med en el-ATV fra Udeleg. Er du f.eks. til fart og krævende kørsel? Så udmærker vores ATV’er sig ved at være væsentligt hurtigere end andre substituerende el-ATV’er. Et eksempel på en hurtig ATV er vores populære ATV GreenPower som er vores seje, rå, eldrevne mini-ATV. Denne GreenPower ATV er en ny forbedret udgave, som bl.a. har nøglebetjent fartbegrænser, bakgear, lys, et display der viser, hvor meget strøm, der er tilbage og mange andre funktionelle ting. Den maksimale vægt for betjening af denne ATV er 70kg.

Hos Udeleg finder du dog også en ATV til det voksne legebarn. Der er her tale om vores Bruschless Shaft el ATV, som har en 100% CO2-neutral elmotor på 800w. Denne kvalitetsbevidste el ATV kan bære en person der vejer op til 120kg, ligesom den har supergode støddæmpere ved alle dæk.

Viser 1 - 40 af 67 produkter