Etan Premium flatground - rund - sort

EPF.Z

Nedgravet trampolin fra hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Næsten usynlig i haven
 • 4 forskellige størrelser:  244, 305, 366 og 427 cm
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret

    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

7 995,00 kr 7 995,00 kr

7995

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 500 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Etan Premium flatground - rund - sort

Etan Premium flatground - rund - sort

Nedgravet trampolin fra hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Næsten usynlig i haven
 • 4 forskellige størrelser:  244, 305, 366 og 427 cm
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret

Recipient :

* Required fields

Cancel or 


Yderligere beskrivelse

Etan Premium flatground - rund

Super europæisk kvalitet

Etan PremiumFlat trampolinerne er en serie kvalitetstrampoliner der ligger helt plan med jordoverfladen i haven.  Det "rammeløse" design gør det ikke kun langt sikrer for børn (da de hopper i niveau med plænen), men trampolinen passer også godt ind i haven - uden at fylde for meget. Børn kan med stor lethed hoppe af og på denne trampolin.

Trampolinen er af europæisk kvalitet med funktionerne fra de velkendte Etan Premium trampoliner. Alle Etans trampoliner produceres i Europa, af europæiske materialer, europæiske produktionsstandarder og endnu vigtigere europæisk kvalitet!

Denne trampolin indeholder hollandske kvalitets fjedre - og sikre og holdbare kantpuder produceret i kraftig tysk PVC, der kan holde til vind og vejrforholdene her i Skandinavien.  

 

Kantpuden

Trampolinens kantpude skal kunne holde til en del. Da trampolinen er i jordniveau, vil der blive trådt/hoppet lige så meget på den, som på selve springdugen. Derudover ligger trampolinerne ofte udsat i haven i alle slags vejrforhold. Derfor skal trampolinens kantpude kunne holde længe og være modstandsdygtige over for alle forhold.

Etan har specifikt valgt at bruge ekstra stærk tysk PVC til kantpuden på PremiumFlat-trampolinerne. Dette er med til at gøre, at kantpudens levetid på denne trampolinserie bliver forlænget.

 

Springdug

Når du hopper på flatground trampoliner, flytter du meget luft ind og ud under trampolinen. Dette bemærker du ikke med en trampolin på ben. Hvis ikke luften kan bevæge sig hurtigt og uhindret, vil du få et kedeligt og dødt spring, så dette forhold er meget vigtigt på en trampolin, der er gravet helt ned i jordniveau.

Både Etan PremiumFlat og UltraFlat-trampolinerne har en OptiFlow-springdug, hvor luften let kan strømme igennem springdugens åbne vævstruktur.Etans unikke diamantsystem

Alle OptiFlow springduge er udstyret med Etans unikke Diamond System. Åbningerne i trekanterne på springdugen til fastgørelse af fjedrene er skiftevis ovale og runde. Grundet denne veksling i størrelse af huller strækkes fjedrene, der er fastgjort til de ovale åbninger, først, efterfulgt en brøkdel af et sekund senere af de runde åbninger. Derfor aktivere kun en del af fjedrene først i springet – og resten senere. På denne måde kan hvert barn, uanset alder og kropsvægt, hoppe let og lave høje spring.

Data

Navn: Etan Premium flatground - rund - sort
Varenummer: EPF.Z
Mærke: Etan
EAN 8720663120090
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Rund
Farve:Sort
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Etan Premium flatground - rund - sort

Etan Premium flatground - rund - sort

Nedgravet trampolin fra hollandske Etan i top kvalitet. 

 • Næsten usynlig i haven
 • 4 forskellige størrelser:  244, 305, 366 og 427 cm
 • Super hoppeeffekt 
 • Europæisk produceret

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.