Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

IEPG

Nyd denne nedgravningstrampolin i din have. Kvalitet og sikkerhed er prioriteret ned til mindste detalje med denne model!

 • Fås i 4 forskellige størrelser: 244, 305, 366 og 427 cm
 • 3 forskellige farver: grøn, grå og sort

    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

8 695,00 kr 8 695,00 kr

8695

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 500 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Nyd denne nedgravningstrampolin i din have. Kvalitet og sikkerhed er prioriteret ned til mindste detalje med denne model!

 • Fås i 4 forskellige størrelser: 244, 305, 366 og 427 cm
 • 3 forskellige farver: grøn, grå og sort

Recipient :

* Required fields

Cancel or 


Yderligere beskrivelse

Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Denne trampolin fra Etan til nedgravning i haven er til dig der ønsker høj kvalitet. 

Etan Premium nedgravningstrampolin er et godt valg til dem, der ikke overlader noget til tilfældighederne.

Nedgravningstrampoliner begrænser faldhøjden, men nettet sikrer, at et fald fra trampolinen ikke er muligt. Denne trampolin giver mange års sikre spring!

Med denne trampolin skal du som forældre ikke bekymre dig om, at dine børn kan falde ned, når de hopper. Det giver også børnene en frihed, at de kan øve de mest indviklede spring uden at være bange for at hoppe ved siden af og slå sig.  

Med en Etan Premium vælger du en kvalitetstrampolin, som dine børn vil nyde i mange år.

Det er dejligt, at der er noget i haven, som kan underholde børnene i timevis

Du har måske bemærket, at en trampolin har en enorm tiltrækningskraft på børn. Derfor åbner flere og flere trampolinparker – både indendørs og udendørs. Hvad kunne være bedre, end hvis du også har et sted i din egen have, hvor dine børn kan frigive deres energi? Denne Etan Premium nedgravningstrampolin vil helt sikkert sikrer en masse hoppeglæde.

Det er ikke bare sjovt at hoppe på en trampolin, den er også velegnet til at mindre børn kan udvikle deres motorik og balance.

Montering og kvalitet

Du kan nemt grave denne trampolin ned i haven, fordi du kun behøver at grave et kopformet hul. Du placerer trampolinen over hullet, og den svæver blot 20 cm over jorden.

Det er meget vigtigt at luften under trampolinen let kan cirkulere, når man hopper. Dette er nødvendigt for at springdugen kan arbejde gnidningsfrit og derved give de bedste spring.  Derudover undgår man også at trampolinen larmer under spring ved at falsk luft får kantpuden til at blafre.

Etans trampoliner produceres i Europa ved hjælp af bæredygtige materialer. Etan er så overbeviste om trampolinernes høje kvalitet, at de giver mange års garanti på dem! Vil du også have en trampolin, som dine børn kan nyde i årevis? Så er denne trampolin det perfekte valg!

Med en Etan Premium nedgravningstrampolin bringer du kvalitet, sikkerhed og en masse sjov ind i din have! Etan Premium-serien produceres på deres egen fabrik i Europa og bruger kun holdbare materialer i høj kvalitet.

 

Kantpuden er af guldkvalitet

Kantpuden er så bred at den dækker fjedrene og spidsen hviler på springdugen. Dette giver ekstra beskyttelse af fingrer og tæer, så de ikke kommer i klemme i fjedrene. Derudover er den produceret i en kraftigt PVC dug og et skumindlæg af høj kvalitet, og Etan giver derfor 5 års garanti på alle deres Premium kantpuder.

En springdug med Etans unikke 'Diamond System'

Dine børn vil især elske spring egenskaberne på denne Etan trampolin.

Etan Premium springdug er lavet af Permatron i høj kvalitet. Dette er et vævet syntetisk materiale, der ikke kan bevæge sig frit eller strække sig, når man hopper. Normalt har trampolinspringduge jerntrekanter, der er fastgjort til springdugen. Etan Premium springduge er forsynet med plastiktrekanter. De er lavet i henhold til Etans Diamond System, er 100% rustfrie og frostbestandige.

Med diamantsystemet (Diamond System) er åbningerne i trekanten på springdugen skiftevis runde og ovale. På den måde kan alle børn lave høje spring, uanset deres vægt. Fordi halvdelen af trekanterne har ovale åbninger og den anden halvdel runde, aktiveres trampolinfjedrene en brøkdel af et sekund efter hinanden og ikke samtidigt. Så et barn på 35 kilo behøver ikke at skal have alle fjedre strakt ud på én gang for at få et godt, højt spring.

Data

Navn: Etan Premium rund nedgravet trampolin med...
Varenummer: IEPG
Mærke: Etan
EAN 8718226235077
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Rund
Farve:Grøn
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forsendelse DK:Fragtmand

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Etan Premium rund nedgravet trampolin med sikkerhedsnet - grøn

Nyd denne nedgravningstrampolin i din have. Kvalitet og sikkerhed er prioriteret ned til mindste detalje med denne model!

 • Fås i 4 forskellige størrelser: 244, 305, 366 og 427 cm
 • 3 forskellige farver: grøn, grå og sort

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.