Oplever du nogensinde, at der kommer et tidspunkt, hvor børn om sommeren bare ikke gider være udenfor? Også selvom vejret er super til det… Det er, når "Jeg keeeeeeder mig!" begynder at ske. Og selvom du som forælder prøver at overtale dem til at få lidt frisk luft, så falder dine gode hensigter for døve ører. Hvad med et forebyggende angreb til "Jeg er keder mig!"? Indret din have med nogle fantastiske seje gynger, som dine børn vil have lyst til at gynge på hele sommeren – ja, hele året rundt. De vil ikke være nemme at drive ind igen… :-) Hos Ude-leg.dk har vi et stort udvalg af sådanne gynger.


FLEKSIBEL GYNGE

Gyngesædet, der krammer dig! Det fleksible gyngesæde hjælper dit barn med at gynge med selvtillid ved at give en følelse af sikkerhed, når det vikler sig om en. Sædet former sig efter barnets størrelse og holder dermed "fast" på barnet. Det fleksible design giver mulighed for ekstra komfort og bevægelse. 

https://www.ude-leg.dk/tilbehor-til-gyngestativer/716-fleksibel-wraparound-gynge.html


BUOY "KØJE" BOLDGYNGE

Behagelig og sjov boldgynge, som udfordrer barnets balanceevne og kropsstyrke. Det vil hurtigt føles naturligt for dit barn at hæve armene, tage fat i rebet og svinge sig op på boldgyngen. Boldgynger giver børn mere fleksibilitet end den traditionelle gynge. Blid hoppen, svinge til venstre, højre eller dreje rundt. Børn elsker de forskellige bevægelsesmuligheder! 

https://www.ude-leg.dk/tilbehor-til-gyngestativer/889-buoy-ball.html


OVAL REDEGYNGE

Er legestativet i din have ved at være lidt forældet? Se det komme tilbage til livet med denne edderkop-lignende redegynge. Børn kan ligge på maven til en spændende gyngetur, sidde op til en afslappet tur eller blot slappe af på det behagelige net.  Gyngen kan holde til 150 kg (dog max 70 kg pr. person) – så der kan være mere end ét barn på ad gangen. Men det anbefales, at der max. er 3 børn pr. tur.

https://www.ude-leg.dk/tilbehor-til-gyngestativer/1206-redegynge-kbt.html


SVÆVEBANE

Vil dine børn gerne have en tur i forlystelsesparken i deres egen baghave? Med to stærke træer og dette svævebane-sæt kan de komme ret tæt på. Dine børn kan suse gennem luften med fødderne kun få meter fra jorden, mens du komfortabelt kan nyde turen fra havestolen.

https://www.ude-leg.dk/klatre-og-ballance/229-svaevebane-tovbane.html

BABYGYNGESÆDE

Ude-leg.dk har mange forskellige babygyngesæder i sortimentet. Ens for dem alle er, at sæderne er støbt i plast og er designet til dit barns komfort med en høj ryg til at støtte dit barns rygsøjle, mens de gynger. T-stangen holder de små sikre i gyngen og er et sikkert håndtag, som børnene kan gribe fat i.

https://www.ude-leg.dk/86-tilbehor-til-gyngestativer


3-i-1 babygyngesædet er lidt smartere end de andre babysæder, vi har i sortimentet. Det er et gyngesæde, som vokser sammen med barnet fra babysæde til almindeligt gyngesæde. Sædet kan nemt indstilles, så det passer til dit barns alder. Sædet kan anvendes på 3 forskellige måder: Kun sæde, sæde med ryglæn - eller som et sæde med et ryglæn og beskyttende frontbøjle. Den har en sikkerhedsstrop med et spænde, der klikker sikkert, når den lukkes. Det er dermed brugbart i længere tid!

https://www.ude-leg.dk/tilbehor-til-gyngestativer/879-baby-junior-gynge-stol-og-saede-3-i-1.html


TRAPEZ

Bring cirkus til baghaven med en trapezgynge! Mange mennesker undervurderer vigtigheden af ​​styrke i overkroppen, især i barndommen. Skulder-, mave-, ryg-, bryst- og bicepsmusklerne er nogle af de vigtigste muskelgrupper for mennesker i alle aldre. Der er mange måder, hvorpå voksende unge kan forbedre muskelstrukturen, selv i baghaven. Tilføjelse af en trapezgynge til legestativet er en fantastisk måde for dit barn at opbygge styrke, mens det kommer til at hænge og svinge rundt som en abe!

https://www.ude-leg.dk/86-tilbehor-til-gyngestativer


GRANDOH REDEGYNGE

Denne redegynge er et super sted at slappe af! Gyngens lange form giver børnene masser af plads og takket være de polstrede kanter også stor komfort. Uanset om de er alene på gyngen eller sammen med andre – kan de nemt slappe af her. Gyngning har aldrig før været så afslappende og socialt!

Slut med skænderier om, hvem der kommer til at gynge først. Denne fantastiske redegynge har ekstra stort siddeområde, så der er god plads til 3-4 børn på én gang (dog max. 150 kg). De kan sidde, stå eller endda ligge ned til et magisk gyngende tæppelignende eventyr i Aladdin-stil.

https://www.ude-leg.dk/tilbehor-til-gyngestativer/2815-grandoh-redegynge.html

Ser er mange fordele ved at gynge. Et er de gode timer udendørs, til forskel for ipads og skærmtid, men noget helt andet er børnenes udvikling. Vi har skrevet et blogindlæg om det! Læs: Der er mange fordele ved at gynge.