Pool and dome with kids

Har du allerede en ramme pool hjemme i haven, og vil du gerne vide om en pool dome fra exit kan passe dertil? Så læs med her, for det er nemlig muligt at bruge EXITs smarte domes på andre pools hvis blot din pool passer på målene.

Hvorfor vælge en dome til min pool?

At dække din pool med en dome har en række fordele:
- Dækker for blade og andet uønsket der kan falde ned polen.
- Den varmer poolen op mens domen er trukket hen over poolen
- Det er muligt at bade selvom domen er på, og det gennemsigtige materiale gør det muligt at holde øje med børn i poolen selv når    domen er på. Domen gør det muligt at bade selv når vejret ikke er så godt og i får dermed mere brug ud af jeres pool.

Pool with closed dome

Hvad skal du vide inden du køber en EXIT pool dome?

For at være sikker på at domen passer til din pool skal din pool have en stål ramme og ben. Dette er nødvendigt for at domen kan monteres og sidde korrekt fast. Yderligere skal din pool også være inden for målene.

Du kan derfor starte med at måle diameteren på din pool, og derfra kan du se hvilke mål din pool ellers skal kunne opfylde.For at domen kan sidde ordentligt fast er det nødvendigt at stellet på din pool har den tykkelse. Rammen som er i toppen af poolen, må ikke have et en diameter på mere end 50mm.  Benene som holder din pool oprejst, må ikke have en diameter på mere end 40mm. Yderligere skal din pool være mellem 50-130cm høj.

Det er derfor vigtigt at du har styr på on din pool passer ind i disse mål for at sikre dig at domen passer til din pool.

pool dome

Herunder ses en grafisk opstilling af kravene til din pool. Her finder du en oversigt over pool mål og krav og hvilken dome der passer til hvad.

Will an exit dome fit my pool

Vi gør opmærksom på at de rektangulære domes i størrelserne 400 x 200 og 540 x 200 ikke passer til pools fra andre producenter.


Tabel over mål og specifikationer med link til de forskellige typer domes. 

Poolens målPoolens højdeDiameter benDiameter toprammePoolskærm
Rund Ø300-310cm50-130cmOp til Ø 40mmOp til Ø50mmDome Ø300cm
Rund Ø360-370cm50-130cmOp til Ø40mmOp til Ø50mmDome Ø360cm
Rund Ø450-460cm50-130cmOp til Ø40mm Op til Ø50mmDome Ø450cm
Rektangulær 300 x 200 cm50-130cmOp til Ø40mmOp til Ø50mmDome 300x200cm

Har du nogle spørgsmål til produkterne eller er du i tvivl om de passer til din pool så tøv ikke med at kontakte os lige her eller via chatten i højre hjørne.