Måske står du og familien og drømmer om at få en trampolin i haven. Og måske er det gået op for jer, at en trampolin ikke bare er en trampolin. Der er flere forskellige størrelser, former, formål og meget mere, som der skal overvejes, når der står ‘trampolin til haven’ øverst på ønskesedlen.

Rund trampolin

Den runde trampolin er den, mange af os kender som værende den typiske trampolin - den står i mange haver, og den er i flere år blevet brugt flittigt af både børn og voksne, der elsker at have det sjovt på en trampolin, hvor både motion og sjov kan kombineres.
En rund trampolin er modstandsdygtig overfor slid og vind og vejr og har en holdbarhed, der giver mange gode år. Den runde trampolin er god og sikker, og den er perfekt som den første trampolin til børnene.
Den runde trampolin kan dog være svær at hoppe ekstra højt på, fordi der er stor diameter mellem fjedrene på trampolinen. Trampolinen er rigtig god til børn og voksne, der bare gerne vil have en trampolin i haven til sjov og spas.

Firkantet trampolin

Den firkantede trampolin er super, hvis du har nogle børn, der elsker at lave høje spring. Trampolinens fjedre sidder tættere sammenlignet med den runde trampolin, hvilket gør det muligt at lave nogle høje og seje spring.
En firkantet trampolin har et jævnt fordelt afsæt, så hele trampolinen kan udnyttes. Da det er muligt at lave større og lidt vildere hop på en firkantet trampolin, vil det være en rigtig god idé med et sikkerhedsnet omkring trampolinen, så børnene kan hoppe højt og sikkert samtidigt. 

Nedgravet trampolin

En nedgravet trampolin kan både være rund eller firkantet. Der er flere fordele ved at grave trampolinen ned i haven. 

  • Trampolinen er nemmere at komme på og af

  • Hvis uheldet skulle være ude, så er faldet ikke så lang, hvis man skulle falde af

  • Den er bedre sikret, hvis der skulle komme storm

  • Trampolinen ser knap så stor og voldsom ud i haven, når den er gravet ned

De fleste trampoliner kan graves ned, men der er også designet nogle trampoliner til præcis dette formål. Der er for eksempel lufthuller i kantpuden, så luften kan komme rundt, når der hoppes på trampolinen.

Tilbehør til trampolinen

Hos Ude-Leg har vi et stort udvalg af sjove trampoliner. Du finder trampoliner fra populære kvalitetsbrands som fx. Exit og Jumpfree. Ud over de mange fede trampoliner har vi også et  godt udvalg af tilbehør til trampolinerne.
Her finder du blandt andet stiger, stormsikringssæt, vejrbetræk og sikkerhedsnet til trampolinerne. Tilbehøret til trampolinerne kan både være med til at gøre dem mere sikre samt beskytte dem fra vind og vejr.

Tag et kig forbi vores side med trampoliner - her finder du trampoliner i forskellige størrelser og former samt tilbehør og reservedele til trampoliner