EXIT

Hvilken trampolin der er bedst for dig, afhænger af et bestemt antal faktorer: størrelsen på din have, brugere af trampolinen og dit budget. Læs videre her, så guider vi dig igennem de forskellige trampoliner. 


En trampolin til alle aldre

Der er mange forskellige kvalitetskategorier for trampoliner: bronze, sølv, guld og platin.

Små børn har det sjovest ved at hoppe på en trampolin fra i bronzekategorien. Disse trampoliner har korte fjedre, så der er nemt afsæt fra springdugen. EXIT silhouette trampoliner er trampoliner med en bronzeklassificering, hvilket gør dem meget velegnede til mindre børn.

Har du større børn med mere hoppeerfaring? På trampolinerne med lange fjedre kan de lave de højeste og største spring. Større børn får den bedst mulige springkraft på EXIT elegant premium og EXIT Peakpro trampoliner, der begge er trampoliner med guld- og platinklassificering.


Køb en lille trampolin?

En mindre trampolin betyder ikke automatisk en kvadratisk eller nedgravet trampolin. Der findes også runde trampoliner i mindre størrelser. Mange modeller starter ved en diameter på 183 cm. Selvom det kan være en løsning til en mindre have, anbefaler vi dig stadig at overveje en større trampolin. Børn lærer hurtigt trickspring, og når de begynder at lave sværere bevægelser og hop, er en større trampolin meget sjovere.


Hold balancen – eller lad hellere være...

Hvilken trampolinform, der er bedst egnet til din familie, afhænger bl.a. af dine børns hoppeerfaring. En rund trampolin er ideel til børn med begrænset erfaring. Springdugen er trukket stramt til, hvilket automatisk sender børnene tilbage til midten ved hvert spring. Så det er en nem måde at holde balancen på!

Derudover indbyder en rund trampolin til mange løbeture rundt langs kantpuden på trampolinen.

For børn med tilstrækkelig hoppeerfaring er den runde trampolin en mulighed, men en rektangulær trampolin giver større udfordringer. Er dit barn en rigtig akrobat? Takket være den rektangulære form kan de bruge hele spring fladen på trampolinen til at øve alle deres stunts og tricks.

At købe en rektangulær trampolin er også ideel, hvis du har en mindre have. Fordi den let kan placeres i et hjørne, bruger en rektangulær trampolin mindre plads.

Sådan kommer man sikkert op på trampolinen

Til sidst har du valget mellem en nedgravet trampolin eller en trampolin på ben. En nedgravet trampolin er et godt valg til yngre børn. Eftersom nedgravede trampoliner er tæt på jorden, er det pærelet at komme på og af.

At købe en nedgravningstrampolin har sine fordele. Trods nye EU-regler i år (1. januar 2021), hvor det nu er obligatorisk at montere et sikkerhedsnet på alle stående og nedgravningstrampoliner, vil en nedgravningsmodel stadig fylde mindre i haven end en stående model.

En af ulemperne ved en nedgravningstrampolin er, at den ikke let kan flyttes, og hullet skal fyldes, hvis du afmonterer trampolinen. Ikke desto mindre vil en nedgravningstrampolin give mange års sjov!

Foretrækker du stadig en trampolin på ben? Med en stige med en trampolinplatform (kommer snart på lager) kan selv de yngste uden problemer klatre op på trampolinen.

Heldigvis gør det ikke den store forskel for de større børn. For de kan let komme op på alle typer trampoliner, så det behøver du ikke tage hensyn til, når du vælger trampolin.Hvilken er den bedste trampolin?

Den bedste trampolin er forskellig for alle. Hvis du har et større budget, og du vil lave seriøse spring, kan du vælge en trampolin med lange fjedre. På trampoliner med lange fjedre kan børnene lave de højeste og største spring. Trampolinspring er en konkurrencesport og ideel til gymnaster. Børn motionerer mere, forbedrer deres motoriske udvikling og bedst af alt, de nyder det virkeligt!


En trampolin til hele familien

Og hvad hvis der er en stor forskel i alder og erfaring med at hoppe, og du kun vil have én trampolin i din have? Så foreslår vi, at du tjekker EXIT elegant trampolinerne. På disse trampoliner med en sølvklassificering kan både små og større børn få et godt afsæt, så de alle kan hygge sig med timevis af hoppesjov. En rund nedgravet trampolin er under alle omstændigheder et sikkert valg. På denne måde holder børnene balancen, og alle kan let komme til trampolinen.