løbehjul tricks

Sommeren er den perfekte tid til at træne i at lave de vildeste tricks på dit løbehjul. Det er derfor en god ide, at du kommer ud med det samme og får prøvet det af. Der findes nemlig rigtig mange forskellige tricks, som du kan lave. Det er lige fra nogle meget simple tricks til nogle meget avancerede. Alle skal jo starte et sted. Når du skal lave tricks, er det en god ide, at du har det rigtige løbehjul. Det er dem, der kaldes et trick løbehjul. Det er et løbehjul, der er særligt forstærket, så det kan klare, at du hopper på det.

Du kan dog også sagtens lave tricks på andre typer af løbehjul. Det kan være et almindeligt løbehjul eller et el-løbehjul. Vi kommer her med seks nemme tricks, du kan lave. Nogle kræver et trickløbehjul. Andre gør ikke.

1. Hop på løbehjul

Et simpelt trick, der kan laves både på almindeligt og på trick løbehjul er, at du hopper op med løbehjulet under fødderne og lander på det igen og kører videre. Det kræver selvfølgelig noget øvelse, men det hører absolut ikke til blandt de sværeste tricks.

2. Kør på baghjulet

Et lidt mere avanceret trick er, hvor du kun kører på baghjulet af dit løbehjul. Det er selvfølgelig ikke noget, som du kan gøre i længere tid af gangen, men du kan lære at gøre det i nogle sekunder. Du skal have foden helt tilbage til baghjulet og så løfte op i forhjulet. Du skal have noget fart på for at kunne gøre det. Du bruger din frie fod til at holde balancen med.

3. Roter på løbehjulet

Når du har lært at hoppe på løbehjulet, kan du også lære at lave et hop, så løbehjulet kommer til at køre den anden vej. Det er også en god mulighed for dig. Der hopper du igen op, men når du gør det, drejer du løbehjulet 180 grader. Det gør, at du er klar til at køre tilbage den vej, du kom fra, når du lander på løbehjulet.

4. Bunnyhop

Et bunnyhop minder selvfølgelig om en kanin, der vipper kækt med halen, når den hopper. Når du skal lave tricket på dit løbehjul, så du hoppe op, vippe med løbehjulet i luften og så landet på det igen. Det er selvfølgelig noget, der kræver en del øvelse, for at det ser rigtig godt ud.

5. Roter løbehjulet to gange

Når du har lært at rotere løbehjulet, kan du lære, hvordan du rotere det igen. Du skal altså først rotere det, så det vender den vej, som du kom fra, så hopper du på det, så det vender igen og vender den vej, som du først skulle.

6. Hop op på en kant

Når du har lært de andre tricks, der alle foregår på et plant underlag, kan du begynde at lære tricks, hvor du skal hoppe op på en kant og køre hen ad den. Det hele handler om, at du får drejet ordentligt på styret, når du gør det. 

se udvalg af løbehjul