Hos Ude-Leg finder du et stort og bredt udvalg af sandkasser til haven. En sandkasse er ikke nødvendigvis bare en sandkasse. De kommer i mange forskellige former, størrelser og materialer. Du kan finde sandkasser i plastik, sandkasser i træ og sandkasser med bænk.

Plastik sandkasse

Sandkasser kan fås i plastik i alverdens former og størrelser. En sandkasse i plastik er rigtig fin til haven. Den holder dog ikke så længe, som en sandkasse i træ gør. Men heldigvis følges prisen ad med holdbarheden. Det skal også tages in mente, at børnene måske synes, at en sandkasse formet som en krabbe er sej i 2-3 år, men derefter drømmer de måske om en anden sej sandkasse.
Så kan plastiksandkassen med fordel skiftes ud - måske til en ny sandkasse i plastik, eller måske til en sandkasse i træ, som også kan fås i et mere tidløst design, som børnene måske synes vil være sej i flere år.
Sandkasser i plast kommer ofte i nogle seje farver og design, hvor dem i træ er mere klassiske. Så det er også lige så meget op til jer som familie, hvad I synes, der vil give bedst mening for jeres børn og deres behov.

Sandkasse i træ

En sandkasse i træ er nok den meste klassiske sandkasse, som vi kender den. En sandkasse i træ har oftest et mere klassisk design end sandkasserne i plastik. Sandkasserne i træ er gode og robuste. En sandkasse i træ kan holde i mange år og bidrage til mange timers glæde og sjov for børnene. Hos Ude-Leg finder du et stort udvalg af seje sandkasser i træ, hvor holdbarheden er i top.
En træsandkasse kan også bruges som tilbehør til havens andre legeredskaber. Stil den for eksempel sammen med legetårnet i haven, og gør den til en del af legen. Den kan også stå sammen med legehuset, hvor børnene så kan få lavet nogle lækre ‘sandkager’ til eftermiddagskaffen.

Sandkasse med låg

Sandkasser kan også fås med låg til. De kan komme i flere forskellige former. Du kan for eksempel finde en sandkasse, hvor låget bliver til en bænk, når det trækkes væk. Så kan børnene sidde og hygge sig både på bænken og nede i sandet, når de leger i sandkassen. 
Låget hjælper med at holde sandkassen ren. Det er en god idé at dække sandkassen til med låget, hver gang der ikke leges i sandkassen.
Låg til sandkassen kan også sagtens bare være en form for presenning, som kan dække sandet til. Det er dog stadig vigtigt, at sandet kan ‘ånde’ under låget - så der skal være en form for udluftning i låget, lige meget om det er i træ, plastik eller andet materiale. 

Stort udvalg af sandkasser

Hos Ude-Leg har vi et stort udvalg af sandkasser i forskellige materialer til børn i alle aldre. Tag et kig på vores mange sandkasser, og find lige præcis den, der vil passe perfekt i din have, og som dine børn vil elske at lege i. Nogle gange vil du også kunne finde nogle gode sandkasse tilbud, så hold endelig øje.
Når du først har fået fingrene i den perfekte sandkasse til din have, er det også vigtigt at være opmærksom på, hvordan en sandkasse skal vedligeholdes. Tag et kig på vores artikel med tips til vedligehold af sandkasse, og bliv klogere på, hvordan du bedst passer på sandkassen i haven.