Med fodboldmål i haven kan der spilles turneringer, kampe og trænes når som helst. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at finde det rette fodboldmål til haven. Der er flere ting, der skal tages højde for. Hvor stort skal fodboldmålet for eksempel være?

Hvilken størrelse fodboldmål er bedst?

Fodboldmål i kommer i flere forskellige størrelser. Alt efter hvor store børnene er, så skal fodboldmålet meget gerne passe. Du finder både fodboldmål i træ og fodboldmål i plast. Det er alt efter, hvad I synes vil være bedst i jeres have.
Du finder fodboldmål i flere størrelser. Der er små fodboldmål og store fodboldmål. Find for eksempel fodboldmål, der er 200x160 cm, 120x75 cm og 500x200 cm. Der er flere forskellige størrelser at vælge imellem, så du kan sagtens finde et mål, der vil passe til børnene og haven. 

Fodboldmål til børn

Når børnenes motorik skal styrkes, og de vil have sjov og leg i haven - så er fodbold et hit. Et fodboldmål og en fodbold er kilden til mange timers sjov for børnene. Fodboldmål til børn kommer i flere størrelser, alt efter hvor store børnene er. 
De små mål er perfekte, til når børnene lige så stille skal til at udforske deres motorik og øve på at skyde på mål. Fodboldmålene kan flyttes rundt og stilles lige hvorhenne i haven, det giver mest mening. Lav banen stor eller lille - det er op til jer.
Det er med at finde det fodboldtræningssæt, der passer bedst til børnene og deres alder. Om det så er en komplet pakke med skudtræningsduge og kickback rebounders eller blot et par fodboldmål og en bold, det er helt op til jer.

Spil fodbold i haven

Når der skal spilles fodbold i haven, er det egentlig nok bare at have et par mål og en fodbold. Men hvorfor ikke udfordre os selv lidt?
Der findes alverdens tilbehør til fodbold. Du finder blandt andet skudtræningsduge, kickback rebounders i flere forskellige størrelser, backstop net, træningssæt med kegler og kontravægte til målet, hvis nu der er godt med fart på bolden, når der øves straffespark.
De mange slags tilbehør åbner muligheden for, at børnene kan træne andet end bare løb og afleveringer. Øv straffesparket, så det sidder lige i skabet, lad børnene træne selv med en kickback rebounder, som kan agere som medspiller.
Der er også et bredt udvalg af tilbehør i form af benskinner, målmandshandsker og fodbolde. Det er vigtigt at fodbolden også passer til børnenes størrelse. Der findes fodbolde i flere forskellige størrelser - find den, der passer bedst til børnenes størrelse, så de kan få mest muligt ud af at spille fodbold i haven.

Find fodboldmål til haven

Hos Ude-Leg har vi et bredt udvalg af billige fodboldmål. Du finder alt lige fra små mål til store mål. Det store udvalg byder på fodboldmål fra nogle af de førende brands inden for fodboldmål. Du finder blandt andet fodboldmål fra Exit, Axi, My Hood og Step2.
Det alsidige udvalg giver dig og børnene mulighed for at finde lige præcis dét fodboldmål, der vil passe bedst til jer og jeres behov.
Hos Ude-Leg finder du en hel verden af fodbold. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Husk, vi har gratis fragt ved køb over 250 kroner.