fodboldmål og rebounder

Talent kan ikke overses

Talent er ikke noget man kan overse. Hvis din søn som syvårig har placeret en bold i krydset per rent instinkt, så ved du det. Hvis han allerede dribler bolden elegant, og efterlader sine modstandere i støvet fra hans fodboldstøvler, så ved du det. Hvis han fra et hjørnespark placerer bolden perfekt indenover, og du kan se på boldens bane at der kommer til at være mål langt før skuddet knækker, så ved du det. Når du ved det, så er det vigtigt at du forstår, at du nu har et delvist ansvar over for dette talent. Du kan være med til at bestemme om dit barn skal nøjes med at dominere skolegården, eller om han skal hele vejen til Superligaen, og kæmpe for Danmark på landsholdet en dag.

Nu kan du ikke kontrollere alting, og der er mange faktorer at tage hensyn til gennem et ungt liv, men det skader ikke at drømme og at sigte højt. Ambitioner smitter også af, og hvis du kan mærke at dit barn elsker fodbold, så er det bedste du kan gøre at støtte ham, og at skubbe ham fremad. 

Det rigtige fodbold udstyr

Udover at sørge for at få startet til fodboldtræning, og at være der med støtte og råd, så kan det også være en super god idé at sætte en træningsbane op hjemme i baghaven. Fodbold er et fantastisk spil, blandt andet fordi det er så nemt at sætte en primitiv bane op. Man kan banke et par pæle i jorden, eller bruge markører der skal forestille stolperne på et klassisk fodboldmål. Dette giver dog ikke den bedste træning til en lille knægt, og hvis man virkelig skal udvikle talent, så bliver man også nødt til at investere i noget ordentligt udstyr.

Fodboldmål til træning

Bare det at man lægger penge i et ordentligt fodboldmål, kan give dit talentfulde barn en meget bedre fornemmelse af hvordan man kan vinkle en bold ind, både fra overlægger og stolper. Selve det at der er en overlægger, øger også skudpræcisionen, da man ikke tager fejl af hvornår bolden er skudt over målet. Herfra kan man også udvide træningen, ved at sætte en plade eller en presenning op foran målet med dertil indrettede huller, der gør at man kan øve helt specifikke skud. Man kan også bare købe det hele samlet som f.eks. ved et Exit Coppa fodboldmål, hvis man ikke har tiden eller overskuddet til at sætte det hele sammen selv.

Rebounder til træning

En anden virkelig effektiv ting at have stående er en Kickback Rebounder. Det er et elastisk net, der sender bolden tilbage mod en selv når man skyder imod den. Dette kan hjælpe til hvordan man skal stå for at modtage bolden ved forskellige afleveringer, men mest af alt giver det bare en virkelig god boldfornemmelse, og hvis det er noget man får ind i en tidlig alder, så bliver det ved en. Hvis du ønsker det bedste for dit barns fodboldkarriere, så husk at talent både er noget som er der, og noget som man skal arbejde på. 

udvalg af fodboldmål