Køretøjer

Vi har et stort udvalg af køretøjer til både større og mindre børn. Til de større børn har vi skateboards, gokarts til sej gadeleg, mange forskellige slags løbehjul, pedalbiler, el-biler samt gåbiler og løbecykler, som en del af de mindstes træning af balance, koordinering og meget andet.

Der er 58 varer.

Elkøretøjer til børn – hvilket skal jeg vælge til mit barn?

Hos Ude-leg finder du et yderst bredt udvalg af elkøretøjer til børn. Med et så bredt sortiment af eldrevne køretøjer til børn, kan det måske virke lettere uoverskueligt at vælge det rette til netop dit barn. Men bare rolig: Vi har både køretøjer med elektrisk motor til de helt små, ligesom vi har køretøjer til de lidt større børn, hvor der gerne må være lidt fart over feltet. Og så har vi har også køretøjer uden elmotor. 


   

Køretøjer uden elmotor til børn – pedaltraktor og gåbiler


Til de mindste børn og babyer er det måske mere hensigtsmæssigt med et køretøj uden elmotor. Det kan f.eks. være en af vores gåbiler eller pedaltraktorer. Det, som både vores gåbiler og pedaltraktorer har til fælles, er, at de er perfekte køretøjer til børn, som måske endnu ikke er helt fortrolige med balanceevnen og motorikken. Tag f.eks. vores Step2 Push Around Buggy GT i blå, som er en skubbevogn til babyer og børn i aldersgruppen 1,5 til 3 år. Denne skubbevogn er udformet som en smart racerbil – og så har den plads til opbevaring af legetøj, snacks eller lignende i bagagerummet.

Må køretøjet gerne have pedaler, vil vores pedaltraktor
Falk Ranch med frontskovl, trailer og gravekran helt sikkert være et hit blandt børn i 2-5-årsalderen. Producenten bag pedaltraktoren er franske Falk Toys, der netop har specialiseret sig i at lave udendørs legetøj til børn i højeste kvalitet. 

Et tredje alternativ til de mindste kan f.eks. være vores Zip N Zoom Go Kart, som er en krydsning mellem en klassisk mooncar og en børnegocart. Ved hjælp af gribestængerne og midterstyringen er det nemt for børn at manøvre køretøjet i lige den retning, som barnet ønsker. Gocarten har et lavprofilet design, som sikrer stabilitet på stisystemerne, fortovene eller hvor der nu end skal køres rundt. 


Elbil til børn – elbiler til store børn

Vi tilbyder også en masse elkøretøjer til fartglade børn, der elsker at få vind i håret og suse afsted. Det er både sjovt og lærerigt for børn at køre rundt i en elbil, eller i en af vores el ATV’er, da de lærer at manøvrere et elektrisk køretøj – og så får de en klar fornemmelse for styring, bevægelse og fart.

Hvis dit barn ønsker sig et køretøj, som nabolaget virkelig vil lægge mærke til, er denne Super Sportscar XL 24V elbil et rigtig godt bud. Der er plads til 2 børn i elbilen, hvorfor venner og søskende også kan få en på opleveren. Bilen har indbygget LED-lys og bremselys, ligesom den er udstyret med specifikationer som lydeffekter, USB-indgang til musik, affjedring, bakgear, 2 fremadgående gear samt en rigtig håndbremse. Elbilen kan køre op til 15 km/t, og jo længere ned du trykker på speederen, desto hurtigere kører elbilen, ligesom det er tilfældet med en ægte bil. Den anbefalede alder for at køre køretøjet er 6 år. 

Skal det gå endnu hurtigere, kan du kigge i retning af en af vores el ATV’er, hvor nogle har en tophastighed på hele 40 km/t.

Viser 1 - 58 af 58 produkter

Brug for hjælp?