Legeredskaber

Der er få ting, der kan sætte barnets aktive og kreative instinkter lige så godt i gang som den udendørs legeplads. Her på Udeleg har vi et kæmpe udvalg af gynger, rutsjebaner, sandkasser, legetårne, møbler og meget andet, som for alvor kan sætte gang i fantasien hos børnene. Vores legeredskaber til legepladsen er nøje udvalgte med henblik på at fremme børnenes aktive og kreative leg. Derfor tilbyder vi også en bred variation inden for vores redskaber, så du kan finde lige nøjagtigt de legeredskaber, som er perfekte for dig og dine børn. Har du brug for hjælp til at finde et bestemt legeredskab eller inspiration til nye lege, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 10 56 00

Der er 66 varer.

Legeredskaber til indendørs og udendørs brug

Hos Ude-leg finder du et væld af muligheder og aktiviteter, når det kommer til legeredskaber, som både kan bruges indenfor og udenfor. Om sommeren er det rart for børnene at opholde sig ude i det gode vejr og særligt de mindste nyder godt af at lege i sandkassen. Når vejret er mindre godt og det bliver koldere i luften, så er indendørs leg at foretrække.

Der findes mange gode legeredskaber til udendørs brug. Leg i sandkassen er både sjov og åbner op for leg med sanserne. Der findes en masse ekstra tilbehør til sandkassen, så gå på opdagelse her på vores webshop og find den perfekte sandkasse med tilbehør til dine børn. De lidt større børn elsker at sætte sig op på gyngen og bare flyve afsted mod skyerne. Det både kilder i maven og fremkalder en masse latter, når der gynges derudad. På vores webshop finder du forskellige modeller af gyngestativer. Så klik dig rundt i vores univers og find det bedste gyngestativ til børnene.

Når de små skal lære at færdes i trafikken

Vi har en masse gode og sjove legeredskaber, som kan bruges til at sikre de små i trafikken. Det kan godt være svært at lære nye ting, særligt når man er lille og i forvejen skal lære en hel masse nye ting. Derfor kan du med fordel kombinere leg og læring, når trafikreglerne skal indlæres. Har du set vores “Simon Sikker”, han er en virkelig sej trafikkegle formet som en skildpadde. Han kan bruges til at signalere til andre trafikanter, at der er små børn, som færdes i trafikken. I samme serie finder du også en reservedelspakke, så du altid kan fikse “Simon Sikker”, hvis han går i stykker. Det kan jo hænde, når han bruges i trafikken, hvor det nogle gange går lystigt for sig.

Leg og byg med vores Handyman arbejdsstationer

Det er både sjovt for drenge og piger at bygge og makke med små genstande. Vores Handyman arbejdsstationer er produceret i plast og kan derfor sagtens holde til både at stå indenfor og udenfor. Handyman arbejdsstationerne er med til at gøre legen sjov og samtidig hjælper legen med at udvikle børns finmotorik. Arbejdsstationerne findes i forskellige udgaver, så nu er det bare at vælge den som passer til dine børns behov.

Find legeredskaber hos Ude-leg

Ude-leg har et imponerende udvalg af legeredskaber, der passer til børns behov og interesser. En af de mest populære produkter er vores sandkasser, som er en fantastisk måde for børnene at lege i det fri og samtidig udvikle deres kreativitet og fantasi. Ude-leg har et bredt udvalg af sandkasser i forskellige størrelser og materialer, og der er også en masse ekstra tilbehør til rådighed såsom sandkasser med låg og legetøj.

Gyngestativer er en anden populær kategori af legeredskaber hos Ude-leg. Gyngestativerne er ideelle til børn i alle aldre og hjælper med at udvikle børns motoriske færdigheder og balance. Ude-leg har forskellige typer af gyngestativer, herunder enkelt- og dobbeltgynger, og alle produkterne er fremstillet af materialer i høj kvalitet og sikkerhed. 

Legetårnene hos Ude-leg er også utroligt populære blandt børn og deres forældre. Vores legetårne er designet til at stimulere børns fantasi og kreativitet, samtidig med at de er udfordrende og sjove. Ude-legs legetårne er fremstillet af materialer i høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og sikkerhed.

Ude-leg sælger også en række møbler, der passer til børnenes behov og interesser. Disse møbler er perfekte til udendørs leg og giver børnene mulighed for at skabe deres egne rum og hyggelige kroge. Der er mange forskellige typer af møbler til rådighed, herunder borde, stole og hylder til både have og sandkasse.

Rutsjebanerne hos Ude-leg er også en populær kategori. Disse rutsjebaner er sjove og spændende og hjælper med at udvikle børns balance og motoriske færdigheder. Der er forskellige typer af rutsjebaner til rådighed, og de er alle fremstillet af materialer i høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og sikkerhed.

Viser 1 - 66 af 66 produkter

Brug for hjælp?