OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Happy Hop producent infoØnsker du at købe en oppustelig hoppeborg? Happy Hop er en af verdens bedste producenter af oppustelige produkter - og har et komplet udvalg af gummibåde fra hoppeborge, rutchebaner, forhindringsbaner, alt i én legecentre og vandrutsjebaner. Fra standard hoppepuder til oppustelige produkter i vilde temaer til både drenge og piger. Kig på sortimentet af produkter - og undersøg hvad der passer til dine ønsker og behov.


 


Med en række af de mest holdbare, farverige, attraktive og multi-funktionelle hoppeborge på markedet, alle Happy Hop produkterne til hjemme-brug pumpet op af en elektrisk luftblæser, der opfylder strenge internationale standarder. Følgende funktioner er standard med hver hoppepude eller hoppeborg.


Du kan sætte hoppeborgen/hoppepuden op på få minutter, og produktet vil forblive oppustet af den elektriske luftblæser til timevis af sjov. Hoppepuden vil forblive oppustet og vil fungere korrekt, selvom der skulle opstå små huller i produktet. 


Et kompakt design giver mulighed for nem opbevaring.


Hvorfor leje når du kan få din egen hoppeborg til en overkommelig pris. Lej din hoppepude eller hoppeborg ud til dine venner, eller skole. Lejen vil hjælpe din til at få dækket din oprindelige budget. 


Alle hoppeborge skal have et sikkert sted at stå og god og sikker elforsyning. 


Bring glæde til fødselsdage, lege-dage eller en anden festlig lejlighed med din nye hoppeborg.


Happy Hop forpligter sig til at tilbyde den bedste kvalitet oppustelige produkter til meget konkurrencedygtige priser. Kontakte deres kompetente og venlige personale for mere information eller rådgivning.


Ingen varer for denne producent.

Producenter

Brug for hjælp?